Vi gratulerer, Jonathan!

21-årige Jonathan Berling suksessfull med sitt lag i collegetennis

Jonathan Berling, den unge og talentfulle tennisspiller fra Moss, Norge, har nylig oppnådd stor suksess med sitt college tennislag i USA. Berling spiller for Southern New Hampshire University (SNHU) og har nylig hjulpet laget til å vinne konferansetittelen i NCAA Division II.

Berlings lag hadde en tøff start på sesongen da de tapte sin første konferansekamp mot Adelphi med 2-5. Men etter å ha funnet ut hva som fungerte og ikke fungerte, snudde de om på sesongen og vant viktige kamper som ga dem momentum. I semifinalen slo de Adelphi med 4-1, og i finalen tok de revansje over LeMoyne etter å ha tapt mot dem året før, med en seier på 4-2.

Berling var en av lagets nøkkelspillere i både singel- og dobbelkampene. I kampen mot Adelphi utlignet han matchen med sin seier på 6-4, 6-3 mot Manuel Righi. Berling spilte også dobbel med Fernando Torres, og sammen slo de Righi og Peter Hatton 6-3 for å utligne poengene i doublene til 1-1. I kampen mot LeMoyne, spilte Berling igjen en avgjørende rolle da han sammen med Torres vant doublene 6-3.

Berlings prestasjoner i college tennis viser at han er en sterk og talentfull spiller som kan konkurrere på høyeste nivå. Nå ser Berling frem til å returnere til hjemlandet for å spille for Moss Tennisklubb i Eliteserien fra 27.mai 2023.

For mer informasjon om Moss Tennisklubbs kommende kamper, kan du besøke Eliteserie.

 

 

 

Author