Vellykket ungdomsarrangement i Moss Tennisklubb: Bursdagsfeiring for unge medlemmer

Lørdag den 16. mars 2024 ble det arrangert et spesielt arrangement i Moss Tennisklubb som inviterte unge medlemmer til en bursdagsfeiring for Are og Slava. Fra klokken 12 til 16 kunne totalt 31 barn til ungdomsalderen delta på alle tre banene til tennisklubben på Jeløy. Dette arrangementet var en sosial begivenhet som ble sponset av støttefond som ble tilgjengeliggjort for barn og ungdommer i tennisklubben til Norges Tennisforbund.

Teamet i Moss Tennisklubb, bestående av ansatte og styremedlemmer, var begeistret for ideen og gjennomføringen av dette arrangementet av Are og Slava. Det var spesielt entusiasme under lagkonkurransene mellom teamene Are og Slava. Til slutt vant Are sitt lag med 97 poeng mot Slava sitt lag med 80 poeng.

Programmet for bursdagsfeiringen inkluderte ikke bare morsomme og sportslige lagkonkurranser, men også mat og drikke for barna. Barna brakte med seg Kvikklunch som bursdagsgave til trenerne. Det ble servert pølser, kake, gelé og sjokoladepudding sammen med leskedrikker.

Arrangementet var en stor suksess og ga de unge medlemmene i Moss Tennisklubb en underholdende og sosial mulighet til å tilbringe tid sammen og styrke deres tilknytning til klubben. Slike arrangementer bidrar til å fremme tennisfellesskapet og verdsette engasjementet til de unge spillerne.