Vellykket gjennomføring av Race U14 Moss-turneringen

Fra 8. til 10. mars 2024 ble den vel besøkte Race U14 Moss-tennisturneringen avholdt, arrangert av Moss Tennisklubb. Dette arrangementet var åpent for alle ungdommer tilknyttet Norges Tennisforbund i alderen 12 til 14 år, født mellom 2010 og 2012. Med stor glede kunne det konstateres at et betydelig antall påmeldinger kom inn, hvorav 55 spillere ble godkjent. Den store deltakerantallet førte til og med til opprettelsen av en venteliste og tillegg av flere hallplasser i Soon.

Arrangørteamet jobbet hardt for å imøtekomme behovet for flere plasser og turneringsleder, slik at mer enn de opprinnelig planlagte 24 deltakerne per kjønn kunne innkvarteres. I guttekategorien meldte 39 spillere seg på, mens det var 34 deltakere blant jentene. I tillegg til hovedturneringen måtte det arrangeres en bonusrunde for de som tapte sitt første spill. Alle kampene ble avholdt i tennishallene i Moss og Soon fra fredag kl. 18.

Blant de påmeldte spillerne fra Moss var Agnes, Ole og Jovan. Agnes og Ole samlet verdifull erfaring i en turnering av denne størrelsesordenen, mens Jovan hadde en imponerende start ved å vinne sin første runde mot William fra Lillehammer. Til tross for en sterk innsats måtte han imidlertid gi tapt i åttendedelsfinalen mot Theodore Noel fra Blommenholm og Sandvika.

I jentenes semifinale møttes Iselin Blaker og Heddy Astrup samt Embla Stenmark og Emilie Bonnevie. Kampene var tøffe, og til slutt vant Embla finalen mot Iselin. Bonusrunden for jentene ble vunnet av Ineke Malterud.

I guttenes semifinale så vi spennende kamper mellom Henrik Rosjø og Marcel Norvald samt mellom Thomas Borna og Adrian Norvald, der Henrik til slutt vant finalen. Bonusrunden for guttene ble vunnet av Gustav Book. Alle resultater fra turneringen kan ses på turneringsprogrammets nettside: Norges Tennis- og Padelforbund – Race U14 Moss 08-10.03 – Trekninger (tournamentsoftware.com)

Tilbakemeldingene fra spillerne og foreldrene om turneringen var svært positive. Moss Tennisklubb takker alle deltakerne, arrangørene og hjelperne for deres innsats og støtte under gjennomføringen av dette vellykkede arrangementet. En spesiell takk rettes til Meron, Carsten, Katja, Are, Jarle, Bojan, Slava og de mange assistenttrenerne som bidro til en problemfri gjennomføring.

Author