Vellykket deltakelse i Masters

Sist helg deltok Andrea Bilden i U16-klassen og Emma Melkic i U14-klassen i Masters-turneringern i Stavanger. Masters-turneringen er en avslutning av Race serien gjennom året. Begge to kvalifiserte seg til denne gjennom sine meget gode resultater på Race-turneringer i 2022.

 

På Masters Junior 2022 for alderen u13 til u16, konkurrerte de 8 beste guttene og jentene av alle Race turneringer. I to puljer på fire kjempet Emma og Andrea mot sterke konkurrenter på høyt nivå. Emma vant mot Celine Olesen Lindsen fra Stabekk 6:2 7:5 men tapte 6-0 3-6 deretter for Andrea Eien Worren, som også spiller for Stabekk og allerede har vunnet flere doubleturneringer i år. Etter et jevnt første sett mot Liv SandveSandve bommet hun til slutt på å komme seg inn i elimineringsrunden, som kom til andre plass i turneringen etter tre sett i finalen.

Andrea, som så vidt gikk glipp av sine første internasjonale ITF-poeng på en ITF-turnering i Belgia forrige måned, møtte også tre sterke motstandere i gruppen hennes. Med Kajsa Helgesen fra Stavanger, som allerede har vunnet en Grand Prix for kvinner i 2022, og Ida Marie Apalnes Børseth fra Nygård, som også har vunnet flere turneringer i singel- og doublekonkurransen i sin aldersgruppe i år, sto Andrea overfor to overveldende oppgaver. Etter en god kamp måtte Andrea dessverre erkjenne tap mot begge. I sitt tredje gruppespill fikk hun imidlertid sin fortjente seier med 6:1 2:6 og 7:6 (4).

Ros for den gode prestasjonen på Masters 2022!

Resultar under:

https://ntf.tournamentsoftware.com/sport/draws.aspx?id=afba1e2f-0570-4afb-98ec-0321ca3273ff

Author