Velkommen til utendørs klubbmesterskap 2022

 

Årets begivenhet, klubbmesterskap vil være fra 9-11 September.
Klubbmesterskapet utendørs er kanskje klubbens fineste begivenhet. Her møtes spillere på alle nivåer til uhøytidelig og sportslig moro. Vi oppfordrer alle og spesielt de som ikke har så mye turneringserfaring samt konkurransespillerne til å delta.
Avhengig av antall påmeldte, vil vi ha innledende kamper fra onsdag, og sluttspill og finaler til Helgen. Alle single spillere vil få to kamper. Avhengig av hvor mange påmeldte, vil vi legge opp til enten vanlig tablå, gruppespill eller å dele inn i grupper som spiller round robin før kvartfinale, semifinaler og finale, ved behov vil vi og slå sammen noen klasser eventuelt flytte noen spillere. Alle som har lyst kan melde seg på i double-klassene, vi trekker partner til dem som mangler partner.

Kiosken er åpen på fredag, lørdag og Søndag vil det og være grilling. På lørdag vil det være gratis grillmat for alle spillere fra ca kl 15. Vi må ta et lite værforbehold – men hvis vi ikke får spilt, er ihvertfall kiosken åpen

Praktisk info:
• Påmeldingsfrist er 5. September kl. 12.00. Trekning legges ut Tirsdag 7. september. Refundering av påmeldingsavgift vil kun skje frem til fristen – dette på grunn av innkjøp o.l. Påmelding gjørs http://ntf.tournamentsoftware.com/tournament/6B6464F8-A094-4E10-9D17-673C8B8DD23E .
• Deltakeravgift for klubbmesterskapet, er kr 200 pr spiller for turneringen uavhengig av antall klasser. I single klassene vil alle få minimum 2 kamper.
• Betaling online
• Formatet vil være best av 3, fast-4 no ad (men med let). Tiebreak til 5 ved 3-3.
• Tilgjenglighet: På grunn av mengden med kamper, må noen spille formiddag onsdag og torsdag . Alle må påregne å kunne spille etter kl 14 på Fredag.

Klasseinndeling:
Damer single
Herrer single
Herrer double
Damer double

Med vennlig hilsen
MTK Turneringskomiteen

Author