Velkommen til nye Drop-in for nybegynner og Lek med Ball-timer

Velkommen til nye Drop-in og Lek med Ball-timer: Sammen spiller og lærer vi hos Moss Tennisklubb!

Kjære voksne nybegynnere, små fremtidige idrettsutøvere og tennisinteresserte,

Vi hos Moss Tennisklubb er begeistret for å invitere deg til et nytt treningsprogram! Vårt mål er å fremme gleden ved tennis i hele familien, enten det er de aller minste tennisspillerne med rød ball eller voksne nybegynnere som ønsker å ta sine første skritt på tennisbanen.

Våre dedikerte trenere, Are og Slava, står klare til å støtte deg og introdusere deg for den fascinerende verdenen av tennis. Sammen med våre hjelpetrenere tilbyr de spesielle økter som er skreddersydd for dine behov.

For de små (2-6 år) og deres foreldre: Hver TORSDAG fra kl. 17:00 til 18:00 inviterer vi barn i alderen 4 til 7 år sammen med en forelder til vårt «Drop-in»-trening på Bane 2. Her handler det ikke bare om tennis, men også om å oppleve og ha det gøy på banen sammen. Vi legger stor vekt på at de minste skal lære tennisgrunnleggende på en lekfull måte samtidig som de deler gleden ved bevegelse og idrett med andre.

For voksne nybegynnere på Bane 1: Hvis du alltid har drømt om å spille tennis, men ikke visste hvor du skulle begynne, er vårt «Drop-in»-trening for voksne nybegynnere akkurat det du trenger. Hver TORSDAG fra kl. 17:00 til 18:00 tilbyr vi en avslappet atmosfære på Bane 1, der du kan lære tennisgrunnleggende og samle dine første erfaringer på banen. Ikke bekymre deg, ingen forkunnskaper er nødvendig, og vi stiller til og med racketene til disposisjon slik at du kan kaste deg inn i eventyret uten store investeringer.

Våre treningsøkter er ikke bare lærerike, de gir også en flott mulighet til å stifte nye vennskap og bli en del av en entusiastisk tennisfellesskap. Vi i Moss Tennisklubb mener at tennis er mer enn bare en idrett – det er en lidenskap som forener mennesker i alle aldre.

Uansett om du er en nybegynner, en forelder med et tennisinteressert barn, eller bare nysgjerrig på tennis, så ønsker vi deg hjertelig velkommen til Moss Tennisklubb. Sammen skal vi ha det gøy, lære og vokse på tennisbanen!

Vi ses hver torsdag fra kl. 17:00 til 18:00 på Bane 1 og 2. Ta med rene tennissko, og la oss spille tennis sammen!

Påmeldinger til: Moss Tennisklubb (matchi.se)

For mer informasjon, kontakt oss gjerne på post@mosstennis.no.

Vi gleder oss til å se deg!

Ditt team fra Moss Tennisklubb

Author