Velkommen til klubbmesterskap utendørs 2021

Årets begivenhet, klubbmesterskap ute går av stabelen fra 8-12 September.
Klubbmesterskapet utendørs er kanskje klubbens fineste begivenhet. Her møtes spillere på alle nivåer til uhøytidelig og sportslig moro. Vi oppfordrer alle og spesielt de som ikke har så mye turneringserfaring samt konkurransespillerne til å delta (både barn og voksne!).
Avhengig av antall påmeldte, vil vi ha innledende kamper fra onsdag, og sluttspill og finaler til Helgen. Alle single spillere vil få to kamper. Avhengig av hvor mange påmeldte i de forskjellige klassene, vil vi legge opp til enten vanlig tablå, gruppespill eller å dele inn i grupper som spiller round robin før kvartfinale, semifinaler og finale, ved behov vil vi og slå sammen noen klasser eventuelt flytte noen spillere. Alle som har lyst kan melde seg på i double-klassene, vi trekker partner til dem som mangler partner.

Kiosken er åpen på fredag, lørdag og Søndag vil det og være grill. På lørdag vil det være gratis grillmat for alle spillere fra ca kl 15. Vi må ta et lite værforbehold – men hvis vi ikke får spilt, er ihvertfall kiosken åpen 🙂

Praktisk info:
• Påmeldingsfrist er Mandag 6. September kl. 12.00. Trekning legges ut Tirsdag 7. august. Refundering av påmeldingsavgift vil kun skje frem til fristen – dette på grunn av innkjøp o.l. Påmelding gjørs til: anders.tveten@gmail.com.
• Deltakeravgift for klubbmesterskapet, er kr 200 pr spiller for turneringen uavhengig av antall klasser. I single klassene vil alle få minimum 2 kamper.
• Betaling ved registrering.
• Formatet vil være best av 3, fast-4 no ad (men med let). Tiebreak til 5 ved 3-3.
• Tilgjenglighet: På grunn av mengden med kamper, må noen spille formiddag onsdag og torsdag – vi vil tilstrebe at dette er jr og 65+. Alle må påregne å kunne spille etter kl 14 på Fredag.

Klasseinndeling:
Junior 13-19 år single
Damer single
Herrer single
65+ Single
Herrer double
Damer double

Med vennlig hilsen
MTK Turneringskomiteen

Author