Utesesongen starter nå!

Kjære medlemmer,

Vi er glade for å kunngjøre at utesesongen nå er i full sving, og vi har allerede åpnet den første av våre to fantastiske grusbaner for booking. Vi vil gjerne takke våre utrolige trenere, anleggskomiteen og alle andre involverte hjelpere som har gjort dette mulig. Deres hardtarbeidende innsats har sørget for at en bane er åpen for dere alle.

Vi vil også dele den spennende nyheten om at vi snart får en ny vals. Dette vil effektivisere arbeidet med ferdigstillelse og åpning av vår andre utendørsbane. Selv om leveringen er blitt litt forsinket på grunn av feil merking fra leverandøren, vil bane to være klar for booking senest kommende helg.

Et annen høydepunkt som venter oss er hjemmekampen til vårt elitelag for herrer, med den talentfulle Jonathan Berling i spissen. Dette spennende oppgjøret vil finne sted den 27. mai 2023 på vårt vakre anlegg. Bli med oss og nyt førsteklasses tennis i strålende solskinn!

Ikke glem at alle medlemmer kan enkelt booke banene våre via Matchi.se, akkurat som før. Som medlem får du som alltid spille gratis eller nyte rabatterte priser.

Ha en strålende utendørssesong og ser frem til å se dere på banen!

Vi ønsker alle våre medlemmer en stråhlende 17. mai!

Sportslige hilsen,

Moss Tennisklubb

Author