U14-turnering gutter og jenter på Jeløy

Fra 20.-22.01. ble det arrangert en U14-turnering gutter og jenter på Jeløy.

 

23 unge spillere i alderen 12 til 14 år var påmeldt til U14 Challenge-turneringen i Moss.

De 12 guttene spilte i 4 puljer på 3 for å kvalifisere seg til sluttspillet. De åtte beste spillerne fra de fire puljer kom fra Halden, Hamar, Lillehammer, Tønsberg og Sandefjord. Til slutt møtte Nojus Lapen (født 2010) og Carl Marcel Norvald hverandre i første semifinalen og Sander Norvald og William Gundersen-Dønheim møtte hverandre i den andre semifinalen. Mens en fetter slo William fra Tønsberg 6-1 6-2, måtte Carl innrømme tap mot Nojus fra Sandefjørd 6-4 6-4 etter en jevn kamp. Sander vant finalen 6-1 6-1.

I jenteklassen ble de 9 jenter delt inn i 3 puljer på 3 og de beste 6 kunne kvalifisere seg til sluttspillet. Madeleine Hænes og Lisa Andersen samt Fia Charlotte Johannson og Sara Opedal møtte hverandre i de to semifinalene. I den første semifinalen vant Madeleine fra Heming 6-2 7-5 og i den andre Fia fra Ullern 6-4 6-4. I finalen ble Madeleine Hernæs fra Heming den soleklare vinner med 6:1 6:1.

Alle spillerne, inkludert de tredjeplasserte i puljespillet, som kunne melde seg på trøsterunden, fikk muligheten til å spille minst tre kamper. Vi gratulerer vinnerne og andreplasserte. I tillegg vil vi takke Bran, Bojan og Meron for deres hjelp til å organisere og gjennomføre turneringen som igjen var et flott arrangement som bidrar til å styrke Moss som varemerke på Norges turneringslandskap.

 

Den siste helgen i Januar blir Moss Tennisklubb vert for en U12 Race turnering der de beste U12-spillerne fra Norge står på påmeldingslisten. Helgen deretter arranger Moss TK sitt første veteranturnering på lenge og vi håper at flere kan melde seg på.

 

Author