U14 Race i Moss 3.-5.11.23 gjennomført vellykket

Forrige helg arrangerte Moss Tennisklubb en Race-turnering for jenter og gutter under 14 år. Totalt meldte 51 barn seg på. På grunn av mange walkovers ble turneringen spilt ferdig på bare våre tre tennisbaner i tennishallen på Jeløy på 2,5 dager.

Det var totalt 30 gutter som meldte seg på og spilte i et elimineringsfelt på 32. I den første semifinalen kom førsteseedede Henrik Fossum fra Stabekk og Nojus Lapen fra Sandefjord. Henrik gikk videre til finalen etter å ha slått Nojus 6-1, 6-3. I den andre semifinalen i guttenes hovedfelt sto Nicolay Christie fra Stabekk og Theodore Garvik fra Blomenholm og Sandvika TK, som tidligere hadde beseiret andreseedede Marcel Norwald. Nicolay vant over Theodor 6-4, 6-4 i en spennende kamp. Finalen var også svært spennende, og den ble avgjort i en matchtiebreak i den tredje settet etter over 2 timer med spill. Til slutt vant Nicolay over Henrik med 6-1, 4-6, 10-7.

Av de totalt 19 jentene sto følgende fire overfor hverandre i semifinalene: I den første semifinalen ventet førsteseedede Ronika Tewordes Desalgen fra Nordstrand på Ineke Malterud fra Oslo TK. Ronika vant med 6-3, 6-3 og gikk som den første til finalen. Der møtte hun Helene Skjeldam fra Oslo TK, som knepent vant den andre semifinalen mot Filippa Synnestvedt fra Stabekk med 6-2, 7-6. Til slutt vant Ronika finalen med 6-1, 6-4.

Vi gratulerer vinnerne av hovedrunden og vinnerne av trøsteturneringen, Harald Forstad foran Noah Sjøholt-Sandvik og Aylin Rossing foran Jenny Musland-Massey.

Vi vil takke alle deltakerne for den flotte tennisen de viste frem denne helgen. En stor takk går også til alle turneringshjelperne, som Are, Gabriele, Bojan, Ole Jørgen, Katja, 2 hjelpetrener, og ikke minst Meron for den fantastiske gjennomføringen av turneringen. Vi håper for masse hjelp for siste turneringen av året: U10 i Moss på helgen som kommer. Hvis du kan hjelpe i kiosken eller turneringsledelse, sender vennligst en e-post til post@mosstennis.no eller direkte til meronkliger@hotmail.com. Tusen takk på forhånd!

Author