Trener Bran Sisojevic er glad for den neste suksessen – visjoner for klubbens nære fremtid

Det gode grunnlaget og harde trenings de siste månedene gir resultater i flere gode turneringsresultater til våre spillerne og trekker oppmerksomheten til den regionale tennisverdenen og NTF til Moss TK. Den siste tidens utvikling åpner for aktiv videreutvikling av Moss Tennisklubb.

 

Våre konkurransespillerne kunne allerede vise til gode prestasjoner i nasjonale turneringer, svært gode opplevelser i Tennis Europe i Norge og internasjonale turneringer og nylig oppnådd tredjeplass (u14) og andreplass (u12) i NM lag-serien i andre halvdel av 2022. Nå sørger et nytt men allerede kjent treningsmedlem til enda en gladnyhet. Forrige helg vant Margereth Keref tittelen på Halden UTR Gold Turnering mot også up-and-coming young konkurranse. Hun slo førsteseedede Arshia Joon, andreseedede Aleksandra Toneva (Sandefjord) og Mathea Henriksen (Halden) i hardtkjempede sett, og demonstrerte utholdenhet og mental seighet. Margareth er et eksempel på samarbeid i Østføld Øst-regionen. Spilleren, opprinnelig fra Tennisklubb Fredrikstad, har stolt på samarbeid med vår konkurransegruppe ledet av trener Bran Sisejevic: de siste måneder har hun trent flere ganger i uken i Moss og er også medlem i Tennisklubben, selv om hun fortsatt representerer Fredrikstad. Det var ikke bare Margereth og Moss sine spillere som tjente på dette samarbeidet. En vinn-vinn-situasjon for alle involverte.

 

Samarbeid på mange områder og nivåer i Moss Tennisklubb med region Østkand Øst (RØØ) og andre klubber i regionen er nøkkelordet for fremtiden. Mange aktiviteter og prestasjoner ikke bare på konkurransenivå, mangfoldige tilbud til tennisbarn i Moss samt turneringsarrangementer på alle spill- og alderstrinn danner grunnlaget for anerkjennelsen av klubbarbeidet ved NTF. Styreleder Carsten Rosskamp lister opp ytterligere suksesser på hele klubbens nivå:

“… Moss TK skal bli et kraftsenter! Det viser hvor bra treningsteamet har jobbet på det siste, spesielt med TennisKids og breddenivået. Det betyr samtitig at NTF og RØØ har stort tillit til Moss TK og arbeidet våre ansatte gjør. Det er også en bekreftelse på at vi er på rett vei til å skape aktivitet i regionen. ROGY tour, Østfoldkarusellen, samlinger og overnattingstennis er arrangementer som blir satt pris på.” Av særlig fordel for klubben er NTFs støttetilbud til tennisklubber som har blitt utpekt som sterke (TK med høy og kvalifisert aktivitet). Ikke bare et særlig godt omdømme, men også samlingen av de beste unge tennisspillerne i regionen for felles trening og utveksling av regelmessige samlinger i forskjellige aldersgrupper og nivåer gir ytterligere fordeler for klubben: barn deltar ikke bare aktivt, men også med glede og opplever endå større fremgang og mestringsfølelser inkludert lek og sosialt samvær. På helgedager som vanligvis knapt er fullbooket, er plassene våre nå enda bedre utnyttet. Våre trenere videreutdanner seg også ved NTF og får som en mer energisk person passende og spesielle videreutdanningstilbud. I tillegg kan deler av treneropplæringen foregå i vår klubb, ledet av NTF, og NTF kan bære en forholdsmessig andel av trenerkostnader og ballkostnader til samlinger og andre aktiviteter. Sist men ikke minst øker bevissthetsnivået til klubben vår og nye medlemmer kan rekrutteres.

 

Dette samarbeidet mellom Moss TK, NTF og RØØ er et fortjent resultat av alle som er aktivt engasjert i tennisklubben og representerer en mellomlang konstant støtte i arbeidet med det aktive klubblivet. Og vi kan se frem til et aktivt år 2023 i Moss Tennisklubb.