Travel tennishelg med Tobias

Det ble en travel helg med mye tennis for vår trener Tobias Nilsson som på bildet over står sammen med spillere og sparringspartnere i konkurransegruppen etter lørdagstreningen.  Dette var Tobias «pustehull» og egentrening i en travel og fullpakket tennishelg.   I helgen var nemlig hans hovedoppdrag å være turneringsleder og premieutdeler.
På lørdag i Tennisskolens Vinterturnering der det det ble spilt med gule og oransje baller, og på søndag i februar-utgaven av ØstfoldKarusellen.  Totalt sett hadde Tobias håpet på enda flere deltagere, men kanskje snøen hadde inspirert til ski-helg?  Med ski og skøyter på TV fikk de som valgte tennishallen begge deler…

Vi noterte i alle fall at MTK-spillerne Louis Jetteng Thommessen, Franz Fjærvik, Linnea Øra Mathisen, Sofia S. Bolstad, Karoline Fløgstad, Henry Juriks, Ludvig Bratsberg Eriksen, Lukas Cao Furuset, Aleksandra Sannem Heian, Agnes Emilie Løvik og Ella Graham valgte tennis i vår flotte tennishall.  Godt valg synes vi!

I tillegg til spillerne var klubbhuset begge dager godt besøkt av foreldre og slekt.  Vi retter en stor takk til foreldrene som bemannet kiosken –  og det gjør sikkert deltagere og publikum også.

 

Author