Jacob vant NC 19 A i Jotun Sommercup i Sandefjord!

Jacob Krefting har vist stigende form gjennom hele uken og storspilte da han avsluttet årets Jotun Sommercup med en fortjent seier over Ole T. Lepsøe med 6/2, 6/1 i finalen i dag.  Dermed ble det en flott uke for Jacob som bør ta med seg masse selvtillit fra denne uken.  I finalen i jentenes NC 14 A-klasse ble det et klart tap for Gabriele Zymanciute mot en velspillende Ingrid L. Danevad med 0/6, 2/6. i en kamp der Gabriele kjempet godt på tross av at hun fikk dårlig betalt.  Våre fire spillere markerte seg godt i Sandefjord og det endte altså med tre seire, to 2. plasser og en 5. plass til MTK-spillerne.  Spilleliste, tablåer og resultater finner du HER

14.07.2018: Gabriele til finale i NC 14 A i Jotun Sommercup i Sandefjord!  Gabriele Zymanciute gikk i dag til finale i NC 14 A i Sandefjord da hun slo Carina Myhre i semifinalen.  Gabriele hadde en treg start men tok over initiativet, spilte bedre og bedre og vant fortjent med 4/6, 6/3, 10/7 etter 9/5-ledelse i det avgjørende tiebreaket.  I Gutter NC 19 gikk Jacob Krefting til semifinale som spilles søndag etter godt spill og en solid seier over Peter M. Meyer med 6/3, 6/0.  Jonathan Berling slo C. Parr klart i 1. runde, men tapte kvartfinalen for Ole T. Lepsøe med 1/6, 2/6. Ole Tinius spilte godt og Jonathan fikk det ikke til å stemme.

12.07.2018: Jonathan vant NC G16 A finalen i Jotun Sommercup i Sandefjord!  Jonathan Berling gikk til slutt seirende ut av finalen mot klubbkamerat og doublepartner Jacob Krefting i Sandejord i dag.  Jacob var best i i 1. sett som han vant med 6/2.  Deretter jevnet kampen seg ut og Jonathan fikk med seg de to siste settene med 6/3 – 6/4.  I NC G16 C gikk Mathias Øimoen-Iversen til topps etter seier over Alexandre T. Siem med 6/3, 6/1 mens Gabriele Zymanciute sikret seg en 6/4, 6/0 seier i 1. runde i NC J14 A.  I morgen starter NC 19 og Jacob spiller 1.  runde fredag kveld mens Jonathan spiller sin første kamp på lørdag morgen.

11.07.2018: To mossinger i finalen i Sandefjord!  Junioreliten er samlet til Jotun Sommercup i Sandefjord – og Moss Tennisklubb gjør det sterkt!

Torsdag spilles finalen i Norgescup Gutter 16A-klassen og det er to mossinger som møtes. Jonathan Berling møter Jacob Krefting. Det er sterkt i en klasse med 16 gode spillere.

Krefting, som var tredjeseedet vant 6-2, 6-2 over andreseedede Max Ulv Bakken onsdag. Berling slo Peter Mattis Meyer 6-3, 6-1.

Sandefjord Tennisklubb arrangerer for 10. året på rad sin Jotun Sommercup i Bugårdsparken. Tanken er å gi spillerne en uke med kamper for en optimal oppkjøring til Landsturneringen eller NM i Frognerparken. Jotun Sommercup har i løpet av de siste årene utviklet seg til å bli en av landets største og mest populære tennisturneringer. Turneringen er i ferd med å etablere seg som en fast sommertradisjon for mange av landets ivrigste unge tennisspillere som kommer tilbake år etter år. I 2017 hadde cupen totalt 347 påmeldinger fordelt på 173 spillere i 28 klasser.

Author