Tennis- og Padelferie i Spania 19.02.- 25.02.2023 02.04.- 08.04.2023

Velkommen til en tennis- og padelreise i Spania arrangert av CH2 La Marina og formidlet av vår daglig Leder Branislav Sisojevic. CH2 La Marina Tennis & Padel ligger i Benidorm, omtrent
50km til nord-øst langs kysten fra Alicante. Det er en reise for alle, uavhengig av hvilken klubb du tilhører og på hvilket nivå du spiller. Det blir en uke der du får mulighet til å videreutvikle din tennis og/eller padel og avslappe i et godt miljø. CH2 la Marina har lang erfaring i organisering og
gjennomføring av et stort antall tennisarrangementer i Spania, bl.a. turneringer, gruppereiser og andre ulike aktiviteter året rundt.
CH2 La Marina står for trening, baner og hotell. Hver deltaker står selv for booking og organisering av selve flyreise.

Hele tilbud innebærer:

  • 6 Netter i Hotel (Vinterferie eller Påskeferie)
  • Alle måltider (frokost, lunsj, middag),
  • Transport fra flyplass til hotel,
  • Transport fra hotel til tennisanlegget og tennis/padel

Full dag
Det er for alle som har lyst å trene mye både tennis og padel eller bare en av disse hver dag. 3 timer ( 1,5 + 1,5 tennis/ padel per dag)

Halv dag
Dette opplegget er for alle som har lyst å trene og å ha mer fritid. Du trener 1,5 time tennis / padel per dag. Det velges mellom tennis og padel per dag.

Prisene gjelder per person i et fullt rom som er for to eller tre personer. Prisen kan endres hvis du reiser med barn eller spiller ikke tennis/padel og bare reiser med. Ta i så fall kontakt med Branislav Sisojevic.

Mer info om hotel finnes på lenken Albir Playa Hotel & SPA | 4-stjerners hotell i Alfaz del Pi

Mer info om klubben finnes på lenken CH2 La Marina – Tennis & Padel – Sport Academy – CH2 La Marina (ch2racket.com)

 

Author