Sterk turneringsresultat i Snarøya Race U12

Sterk turneringsresultat i Snarøya Race U12

Jovan Blagojevic og Lotta Rosskamp reiste til Snarøya og møtte det beste født i  2011/12 i en Race turnering. Begge konkurrerte mot meget sterk konkurranse og viste god tennis. Første kamp for begge i et fullsatt 32er felt ble spilt fredag kveld.

Jovan møtte Jon Welin (Heming IL) i sin første runde og seiret i tre harde set med 4:3 3:4 og 4:1. Allerede neste morgen spilte Jovan mot Fredrik Widholm-Veen. Mens Jovan gikk inn i kampen etter en overstått influensa og så vidt med bare en uke med trening, spilte Frederik friskt. Lillehammergutten er en av årets beste født i 2012 og var nese mot nese med Jovan i første sett frem til det avgjørende sett-tiebreak. Fredrik klarte å styre spillet og vant det første settet.I det andre settet forble det også spennende i starten. Men etter det gikk til 3:2 for Fredrik holdt han nesen foran og kunne vinne settet med 4:2. Jovan, det var fortsatt en sterk prestasjon!

Lotta returnerte også til turneringssirkuset friskt etter en influensa. Men etter en tre ukers pause kunne hun trene tre ganger i uken før turneringen og følte seg frisk og desto mer motivert. I første runde møtte hun Karen Horn (Bygdo TK). Etter et fremragende første sett til null, økte motstanderen tempoet og konsistensen i det andre settet. Til slutt klarte Lotta å vinne kampen i tiebreak med 4:0 4:3 (7:2) med en konsentrert avslutning. I 16-runde møtte hun Ineke Malterud (Oslo TK). Også her seiret Lotta med 4:1 4:3 (7:2) knapp, men fortjent. I runden av de åtte siste møtte Lotta nå Charlotte Andersson (Kolbotn TK), som gikk inn i kvartfinalen som klar favoritt. I en spennende kamp som var jevnt til det tredje settet, vant Charlotte det første settet 4:3 (7:4), deretter vant Lotta det andre settet 4:3 (8:6) etter å ha forsvart to matchballer ved stilling 4:6 i tiebreaki det andre settet. Men etter en god start i det første gamet i tredje settet, vippet partiet igjen til fordel for Charlotte til sluttresultatet 4:3 3:4 og 4:0. Lotta, fortsatt stor kamp og flott spilt!

Resultater under: Snarøya U12 Race 2023

 

Author