Sommerhilsen fra styret

Innkalling til ekstraordinært årsmøte

Kjære medlemmer,

med denne sommer hilsen ønsker vi å dele info om hva som skjer i klubben gjennom sommeren. Lurer du på noe mer så er det bare å ta kontakt!

Individuelle turneringer

Arets høydepunkt i tennis, Norgesmesterskap i Frognerparken er over og Landsturnering for alle U12 klasser er i gang. Og Moss TK har allerede en Norgesmester. Margareth Keref fra Fredrikstad som representerte Moss TK vant U16 i single! Men også våre andre konkurransespillere og gjester kunne vise frem til fremragende resultater. Les mer på vår hjemmeside.

Og så registrerer vi med glede at det er flere og flere veteraner og seniorer som stiller opp i individuelle turneringer. Vi er stolte av å se dere på resultatlistene. Les også mer på vår hjemmeside. Om det er fristende for flere så er det bare å ta kontakt. Vi hjelper gjerne med å finne passende turneringer og ordne med lisens!

Og for de yngste har vi TennisKids programmet med ROGY-touren og Østfoldkarusselen. Da er det mange fra rekruttene og tennisskolen som er med. Bare fortsett!

 

Lagspill

Det mest sosiale konkurranser er fortsatt lagkamper. Og her stiller Moss Tennisklubb i år med hele fire lag:

  • Veteranlag herrer: Med en seier og to uavgjort ligger Moss etter halvparten av kampene på tredje plass i tabellen. Kjempebra innsats!
  • Veteranlag damer: En uavgjort og tre seire gir uttelling: første plass i tabellen med tre kamper igjen, rett foran Drøbak som har noen får games mindre. Sesongens skjebne blir da mest sannsynlig avgjort i årets siste kamp mot Drøbak 7.9.23. Kjempebra resultater!
  • Damelag: Etter tre av seks kamper ligger Moss godt an med tre seire. Ingen tap så langt! Fantastisk!
  • Herrelag: I siste liten klarte Elitelaget å sikre klassen med en 5:2 mot BSTK mens Nordstrand tapte mot OTK 3:4. Gratulerer!

 

Organisert aktivitet

Til tross for at det er ferietid er det mye som skjer i klubben akkurat nå: Sommertennisskole er godt i gang og vi har høy påmelding. Vårt trenerteam med Are, Gabriele og Slava samt hjelpetrenere etter behov sørger for masse god stemning og mye moro på banen akkurat som i tennisskolen og voksenkurs.  En stor takk til våre ansatte som jobber i klubben, gir god trening og service og sørger for fremgang, god stemning og mestringsfølelse og hjelper med alt dere lurer på! For første gang tilbyr klubben også sommerkurs for voksne på tirsdager. Neste uke er sommertennisskole i Råde mens i uke 32, siste uke i skoleferien, blir denne igjen i Moss. 15.-18.7.23 arrangeres det en GP turnering i Moss og Råde og siste helg i ferien blir det mest sannsynlig en NorgesCup U19 i Moss.

 

Anlegg

Som det fleste har lagt merke til førte et lynnedslag til store skader i hovedtavla i klubben samt nett og lys-/låsstyring. Konsekvensen ble at vi måtte dessverre stenge hallen for strøtimebooking men været tillot heldigvis masse spill på våre fine utebaner. Styret jobber på spreng for å få skaden reparert. Sikringsskapet ser ut til å være i orden nå og delene for lås-/lysstyring er på vei. En tekniker fra Telia vil også komme de nærmeste dagene for å fikse nett. Uavhengig av lynnedslaget må også tilførselskabelen inn i hallen byttes. Det er et litt større prosjekt som krever godkjenning fra netteieren Elvia. Det passer godt at vi da i forrige uke fikk en gledesbeskjed at Sparebankstiftelsen DNB støtter vårt prosjekt med oppgradering av det elektriske anlegget. Tusen takk!

Årets prosjekt, nytt banedekke i hallen, er også påbegynt! Hallen er nå ryddet og alt er forberedt for en siste vask i og gjennomføring av arbeidene. Hallen vil være stengt mest sannsynlig til uke 31 og da er vi klar igjen! Sparebankstiftelsen Østfold Akershus støtter dette prosjektet. Tusen takk!

 

Ansatte

På ansatt siden skjer det også noe. Klubben og Bran avslutter samarbeidet og Bran fortsetter som trener i Paradis Tennisklubb. Klubben takker Bran for innsatsen siden han kom i januar 2022 og vi ønsker ham masse lykke til i ny jobb i Bergen! Brans siste arbeidsdag i klubben er 19.7.2023. Are vil fortsatt ha hovedfokus på tennisskolen og TennisKids mens Gabriele og Slava vil i fortsettelsen gjennomføre voksenkurs. Katja vil som før tar godt vare på det administrative. Styret jobber også med å få på plass en god løsning for rekrutt- og konkurransegruppa.

 

Høstsesong

Selv om det er fortsatt midt i sommeren er det lurt å tenke på høsten. Høsttrening kommer! Tennisskole og voksenkurs vil starte opp igjen i uke 34 (fra 21.8.23). Vi venter fortsatt på terminlisten fra NTF slik vi kan planlegge høstens turneringer. Men uansett, deres favoritter Drop-In/Matchplay, Serie Liga, Lek med ball, Stigespill står igjen på agendaen. Vi håper at vi får plass til enda flere organiserte aktiviteter og mer ledig banekapasitet for strøtimebooking.

Til slutt vil vi minne også om påmelding til høsttreningen (bruk lenken her: http://www.mosstennis.no/hosttrening-2023-vennligst-meld-deg-pa/). Vi vet at mange venter på skolens timeplan men vi ønsker å starte planleggingen så snart som mulig slik at vi klarer å ta hensyn til alle ønsker. Bli med 🙂 Takk til alle som allerede har meldt seg på!

Og ja: Bare tre uker etter start av høsttreningen er det klubbmesterskapet som gjelder! Ikke la bare de andre få god trening og blir med i voksentrening og tennisskolen!

 

Nå er det bare å ønske dere en fortsatt riktig fin sommer med mange tennisøkter på klubbens flotte anlegg. Vi sees der.

 

For Styret i Moss Tennisklubb

 

Carsten Rosskamp

Styreleder Moss Tennisklubb

Kontakt Moss Tennisklubb:

Jederveien 67
1512, Moss
E-post: post@mosstennis.no
Organisasjonsnummer: 971 248 904

Author