Grusbanene er klare i Larkollen!!

En del av klubbens konkurransespillere er hjemme i påsken og har siden mandag jobbet på banene i Larkollen.  MTK har en avtale med LTK om at konkurransespillerne sammen med hovedtrener skal sette istand banene i Larkollen mot at MTK-spillerne får trene der inntil de litt «senere» banene er klare i Moss.  Mina Pedersen, Gabriele Zymanciute, Stian Koch, Sophie og Lucas Toyer, Elizabeth og Cato Toyer samt Ole Jørgen Henæs, Ludwig Boos Eek, Francis Barbero og Torstein Jystad har bidratt med med raking, pålegging av ny grus, feste og stampe linjer, valsing og vanning med mer.  Siden onsdag har det vært spill på bane 1, og etter fredagens gode jobb er begge banene spilleklare.  Nå gjelder det å ta vare på banene med fortsatt kontrollert spill, valsing og vanning.

Søndag starter jobben med å gjøre banene i Moss spilleklare.  Vi håper på fortsatt godvær og regner med forsterkninger fra de konkurransespillerne  som har vært borte hittil i påsken.  Alle andre som vil nyte påskesolen med hyggelig dugnad er selvsagt også velkomne. Vi regner med å jobbe på banene fra kl. 11 til ca. kl. 16 både søndag og mandag.

Mandag 15.4 – Resultatet av dag 1 i Larkollen: ny grus er lagt på bane 1 og deretter er banen grundig vannet.
Tirsdag 16.4 – litt kaldere – linjer + valsedag på bane 1
Linjene er på – siste drag med valsen for i dag er gjort
Onsadag 18.4 – Gabriele gleder seg til å spille på grus, men banen må valses først!
For ikke å kjede seg river Mina opp banedekket på 2.ern før det legges på grus…
Så skal det skyfles lett…
Imens varmes det opp før gruspremiere på bane 1…
Klart for spill – for full musikk!
Bane 1 hadde blitt godkjent til turneringsspill…

Fotografen var opptatt med å jobbe selv på torsdag og fredag og fikk ikke noen bilder av Mina, Gabriele og Stian (torsdag) eller Stian, Lucas, Sophie, Cato og Elizabeth (fredag). Jobben ble avsluttet fredag med å legge begge banene under vann. Bare mer valsing og vanning samt spilling står igjen på lørdag.

Lørdag 20.4: Klokken er 10:30 og Ole Jørgen og Ludwig gleder seg til å spille

Klokken er 10:40 og Ludwig feier med racketene klare
10:50: Bli ferdig med bildene – nå vi vil spille!
Litt senere: Lucas med valsen på bane 2.
Og Sophie med kosten
Sophie in action
Og Lucas

Author