Serie Liga: oppdatert tabell

Divisjon 1 (ligaspel.se)

Sjekk neste spilletider av Serie Liga 2024 (2. Runde).

Her er lenken til nyeste tabellen med resultater:  SerieLigatabell20240430

 

Litt mer info:

Når? Serie Liga vil finne sted på påfølgende søndager, med unntak av feriehelgene. Dette er den perfekte anledningen til å tilbringe helgen med tennis og moro.

Hvordan? For å delta i Serie Liga, vennligst registrer deg sammen med lagkapteinen din. Hvert lag vil konkurrere mot et annet lag hver søndag fra kl. 18. Kampene består av et dobbelspill som varer i 30 minutter, etterfulgt av to singlekamper som hver varer i 40 minutter.

Sammensetning av lag: Ditt lag bør bestå av minst to personer, men det er enda bedre hvis dere er tre. Lagoppsettet er helt opp til dere – det viktigste er at dere er klare til å vise frem tennisferdighetene deres.

Mer informasjon: Du motta spilleplanen og få tilgang til Ligaspel.se-nettsiden https://ligaspel.se/mosstennis2024-1/tennis2/tables/, der spilletider vil bli publisert, og resultater vil bli notert. Hvis du har spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss via e-post på post@mosstennis.no.

Vi ser frem til en spennende Serie Liga 2024 hos Moss Tennisklubb og gleder oss til å oppleve flotte tennisøyeblikk sammen med dere.

Lykke til!

Author