Margareth vinner u16 NM-gull i single

U16 single jenter: Margareth Keref fra Moss Tennisklubb på seierspallen

Margareth Keref fra Moss Tennisklubb har gjort det bra i U16 single jenter-turneringen. Etter å ha imponert i semifinalen mot Sara Rydfolt fra Heming, som var seedet som nummer åtte, vant Margareth som nummer fem seedet med 6-3, 6-3. I dagens finale møtte hun Kaia Jørgensen, som også representerer Heming og var seedet som nummer fire. Kampen var en spennende duell. Margareth vant 7:5 6:4! Vi gratulerer så mye!

I tillegg deltok Andrea Bilden i morges i kvalifiseringen for damekonkurransen. Hun møtte Amelie Bakke-Kivsle fra Nordstrand og vant 7-5, 6-1 i første runde. I morgen skal hun spille mot Andrea Eie Worren i 32-delsfinalen, og hun skal også spille doublekamp sammen med Ida Børseth i første runde. Vi ønsker deg lykke til i voksenkonkurransen, Andrea!

Vi hadde også sendt våre beste ønsker til vår treningspartner Mathea Henriksen for hennes U16 double finale. Hun  spillte i kveld etter kl. 18.30. Til slutt var dessverre lykken ikke på deres side etter en hardt omstridt kamp mot motstanderne. Etter en flott 6-4 ledelse tapte de knepent den andre settet med 6-7 og avsluttet matchtiebreaket uheldig med 7-10. Likevel en flott prestasjon. Vi gratulerer med NM-sølv!

Sist, men ikke minst, ønsker vi å gratulere Luna Vukov med en tredjeplass i U16 double. Hun representerte Moss TK. Gratulerer hjerteligst og lykke til videre på turneen i 2023!

Alle resultater: Norges Tennisforbund – Clarksons NM i tennis 2023 – Trekninger (tournamentsoftware.com)

Author