Nykommere fra MTK på turneringer forrige uke

Forrige uke presenterte hele 5 nykommere fra rekrutt- og konkurransegruppen seg på ulike turneringer både innenlands og utenlands. Hele tre gutter født i 2011 deltok i årets Race U12-turnering i Oslo Tennisarena og var en del av den store gruppen på totalt 49 gutter født i 2011 og 2012. Mens Jovan allerede hadde deltatt i flere Race-turneringer, var dette den første Race-turneringen for Iver og Ole, arrangert av Tennisklubb Nordstrand under ledelse av Norges Tennisforbund. Jovan startet i den andre runden takket være trekningen, mens Iver imponerte stort med en seier på 4-1, 4-1 over Jens Bang-Hansen fra Heming, og Ole gjorde det utmerket med en seier på 4-1, 4-0 over Simen Mortensen fra Nordberg. Vi gratulerer dem med disse flotte åpningsseirene! Deretter spilte Iver mot Generius Petersen og tapte bare knepent i to tette sett-tiebreaks med 3-4 og 3-4. Ole hadde også et nesten like jevnt resultat mot William Mittet fra Nordstrand med 3-4, 2-4 og dessverre ble han også slått ut i den andre runden. I mellomtiden konkurrerte Jovan mot Benjamin Asp fra Holmenkollen og vant ekstremt knapt med 4-3 (8-6) og 4-3 (8-6). I den tredje runden, åttendedelsfinalen, tapte Jovan igjen knepent med 3-4, 4-3, 4-0 mot Jacob Lindegaard. Vi gratulerer dem for deres fantastiske innsats!

Lotta og Andrea reiste utenlands og deltok i to internasjonale turneringer. Lotta dro til København og deltok i Tennis Europe-turneringen U12 kategori 2 i Holte med 32 deltakere fra hele Europa, inkludert Norge, Danmark, Sverige, Island, Tyskland, Bulgaria og Hellas. Hun vant først 3 kamper mot Enrica Dalgas med 6-3, 6-2, mot Kamille Bay Trygved med 7-6, 6-2 og mot Ella Andrews Wendell med 6-0, 6-0. I kvartfinalen møtte hun Viktoria Frederiksen fra Danmark og tapte, til tross for en urokkelig innsats, med 2-6, 2-6, akkurat som i Brussel, i kvartfinalen. Andrea spilte en kvalitetsturnering for unge spillere i ITF (International Tennis Federation) i Finland. Deltakere fra hele verden, inkludert USA og India, meldte seg på til denne turneringen, i tillegg til deltakere fra Finland, Sverige, Norge, Estland, Storbritannia og Frankrike. Andrea vant en klar seier i kvalifiseringen mot Stella Sirenius med 6-1, 6-0 og kom inn i hovedturneringen! Der måtte hun møte Matilda Wennerstrom. Den lovende finske spilleren viste seg å være en tøff motstander og vant knapt mot Andrea til tross for sterkt motspill med 6-3, 6-4. Vi gratulerer begge spillerne våre med deres sterke innsats på den internasjonale arenaen.

Moss Tennisklubb gleder seg over deltakelsen til våre turneringsspillere i turneringene og ønsker dem fortsatt mye suksess og glede i tennisen!»

Author