Jacob Krefting vant guttenes A-klasse i NC 19 år i Moss

Jacob fortsatte sitt gode spill og slo for første gang Ole T. Lepsøe og Felix Nordby da han søndag gikk til topps i A-klassen under MTKs NorgesCup-turnering.
Jacob har vært god på trening de siste ukene og det var ikke overraskende at han skulle gjøre det best av MTK-spillerne denne helgen.  Men at han skulle gå helt til topps må vel betegnes som en liten overraskelse.
En rekke MTK-spillere gjorde seg meget positivt bemerket og MTK var representert i en rekke kamper under søndagens sluttkamper.

Tablåer og resultater finner du HER

Se også Facebooksiden vår

Og NTFs hjemmeside

11.11.2017: Moss TK er representert med seks spillere i NC 19 år i Moss og Soon på søndag. Med Ine Pedersen, Jacob Krefting og Jonathan Berling i spissen, blir det anledning til å se flere av våre beste juniorspillere i aksjon på hjemmebane når NorgesCup 19 år skal avsluttes med semifinaler og finaler på søndag.  Ine, Jacob og Jonathan er klare for semifinaler i A-sluttspillet, og Jacob/Jonathan er også klare for doublefinale.  I tillegg er Daniel Berling framme for semifinale i NC19 B, mens Mathias Øimoen-Iversen og Mikkel Svartveit skal spille i hver sin semifinale i Bonus B.

10.11.2017: Spennende kamper for MTK-spillerne i NC 19 år i Moss/Soon/Drøbak lørdag 11. november.
De fleste MTK-spillerne gikk videre i fredagens kamper, og de som ikke klarte det er med i Bonus-klassene som starter på lørdag.

6.11.2017: NorgesCup 19 år i Moss/Soon/Drøbak. Moss TK arrangerer NorgesCup 19 år med deltagere fra Bodø, Stavanger, Porsgrunn, Drammen, Hønefoss, Hamar og selvsagt en rekke klubber fra Oslo og Akershus.
Til sammen 37 gutter og 21 jenter er påmeldt, og vi taker Soon TK og Drøbak TK for at de stiller baner til disposisjon.
Vi ønsker alle spillere og tilskuere velkommen til spennende tennisdager der Moss TK stiller med en rekke spillere – blant annet Obsa Adem.
Denne saken vil bli oppdatert.

Trekning kan dere se HER