Tap for MTK-spillerne i hovedturneringen i NM senior i Frognerparken

MTK hadde tre spillere i hovedturneringen for herrer i NM i Frognerparken, og det er bra. Men ingen av MTK-spillere kom seg videre fra 1. runde, og det var ikke etter planen! Jonathan Berling hadde en dag langt under pari og tapte for Ullerns Joachim Schaefer med 2/6, 3/6 bare noen dager etter at han slo samme spiller i NM 19 år. Daniel Izadifar (bildet) klarte ikke å følge opp spillet fra kvalifiseringen og tapte for Janken Thoen fra Njård 3/6, 2/6 mens Fredrik Øyan Moe måtte melde forfall på grunn av sykdom. Om ett år er det NM i Frognerparken igjen, og da håper vi å se enda flere MTK-spillere i hovedturneringen – og at de vinner kamper i både herre-, dame- og doubleklassene.
Du kan les mer om NM i Frognerparken HER
Følg med på spillelister, tablåer og alle resultater fra Frognerparken HER

Jonathan Berling må sammen med de andre MTK-spillerne vente et år på revansje i neste NM i Frognerparken.

11.08.2019: Daniel er klar for hovedturneringen i NM senior i Frognerparken. Med seier over Christian W. Opsahl fra Heming med 6/3, 6/2 inne på OTA i dag, er Daniel Izadifar klar for hovedturneringen i årets ute-NM i Frognerparken. Dermed får Jonathan Berling og Fredrik Øyan Moe selskap når hovedturneringen starter på tirsdag. Tre MTK-spillere i hovedturneringen er bra!

10.08.2019: På grunn av dagsregn måtte NM i Frognerparken i dag flytte inn på OTA. Daniel Izadifar taklet dette bra og vant 6/3, 6/4 over Jonathan Dalnoki fra Fredrikstad. Dermed er han klar for kvalfinale mot Christian W. Opsahl fra Heming i morgen. Sophie Toyer måtte derimot se seg slått i damekvalifiseringen av Julie Holte fra Holmenkollen TK med 6/2, 6/1.

09.08.2019: Av MTK-spillerne var det bare Daniel Izadifar som kom seg videre i dagens kvalifiseringskamper i Frognerparken. Han slo Alexander Olsen Bogstad fra Snarøya med 6/3, 6/1 og møter nå tidligere MTK-spiller Jonathan Dalnoki i 3. runde. Jacob Krefting måtte gi W.O, mens Sophie Toyer først spiller i morgen.

08.08.2019: NM senior i Frognerparken: Følgende spillere fra MTK stiller til start i NM senior: Sophie Toyer, Daniel Izadifar, Jacob Krefting, Fredrik Øyan Moe og Jonathan Berling (bilde fra NM 19 år i Frognerparken i år).
Sophie, Daniel og Jacob må spille kvalifisering, og mens herresingle starter fredag 9. august, starter damesingle lørdag 10. august.
Vi anbefaler alle tennisinteresserte å ta en tur til Oslo og å følge klubbens spillere i Frognerparken
Her finner du spillelister, tablåer og alle resultater fra Frognerparken

Jonathan Berling er direkte inne i hovedtablået. Her er han i aksjon i NM 19 (som allerede er ferdigspilt). Der ble han nr. 2 i både single og double.

Author