MTKs veteraner har gjennomført en fin første sesong.

Årets siste kamp var mot Ski, som for anledningen stilte med ett toppet lag og knepent vant alle kampene.

I D1 ble MTKs vanlige 2.par litt for lette mot 2 meget gode brødre, og selv om de kjempet tappert, ble det litt for mange feil og litt for få vinnere. I Den andre Doublen hadde MTKs Veteraner to debutanter – Sovi og Tore – på laget som leverte en strålende double og tapte knepent, mot 2 ringrever, som overvant MTK ungdommelige pågangsmot med lure slag og taktikk.

I singlene Gikk Bjørn på ett overaskende og uvanlig tap som 1 er, det samme gjorde anders og Sovi, mens Glenn hadde et tett og jevnt oppgjør som 3er. Dessverre falt også den ballen ned på feil side av nettet.

 

Med tap i siste runde, endte MTKS veteraner opp på en hederlig 6.plass i vår gruppe.

Før ute sesongen startet og MTKs veteraner stilte lag i seriespill, var bekymringen om alle som hadde vist interesse vil få nok spilletid i løpet av sesongen. Det skulle vise seg å bli den minste bekymringen. Når vi ser tilbake på en fin gjennomført sesong, har Veteranene benyttet seg av 9 spillere og i en kamp, klarte vi kun å stille med 3.  Den opprinnelige «start-firer’n» ble kun benyttet i den første kampen mot Mysen.  Uplanlagte situasjoner som skader, seiling, tidsklemma, jobb, ferie og flytting til Lofoten gjorde at vi midtveis måtte ut å rekruttere flere spillere.  Det er tydelig at dette har og har vært en utfordring for flere lag, da «alle har slått alle» litt avhengig av hvilke spiller som har stilt opp.

For MTK har Leif Bache-Mathisen, Bjørn Grønlien, Glenn Johnsen, Tom Jetteng, Erik Koch-Bakken, Christian Skaanes, Tore Syvertsen, Sovi Oktaviani Kjølstad og Anders Tveten spilt årets kamper. Og med den erfaringen vi har høstet i år, vil vi bli farlige til neste år 😊

 

Author