Fasit for divisjonstennis sommeren 2017

Da er årets divisjonstennis sluttspilt for begge våre lag.  Det endte som kjent med avdelingsseier og opprykk til 1. divisjon i 2018 for MTK 1.  For MTK 2 var det tidlig klart at det gikk mot 2. plass etter 4-2 tapet borte mot Golia som ville opp og senere kontrollerte inn samtlige kamper.  Før siste kamp mot Bøler borte var alt avgjort, og dermed fikk Ludwig Boos Eek kapteinsrolle på MTK 2 med flere yngre og ferske spillere på laget slik at til sammen 11 spillere har vært på banen for MTK 2 i sommer.  Selv om det endte med 1-5 tap i flomlys på Bøler I siste kamp – etter at Ludwig vant 1. single – regner vi med at årets sesong har gitt våre spillere divisjonstenning og at vi også får en fin 2018-sesong.  Tabell for MTK2    Tabell for MTK 1

26.08.2017: MTK sikret avdelingsseieren I 2. divisjon med 5-1 mot Svelvik.  Det ble en enkel avslutning for MTK 1 som møtte et redusert Svelvik-lag på hjemmebane i dag. Dette var topp mot bunn i avdelingen, og alle kampene unntatt 4. single ble enkle seire for Jacob Krefting, Fredrik Weberg, Daniel Berling, Ole Jørgen Henæs.  Tom Jetteng måtte se seg slått i tre sett da han steppet inn i 4. singlen, men da var lagkampen allerede vunnet og avdelingseier med opprykk sikret.
Til sammen 10 spillere fikk kamper på 1. laget denne sesongen, og en bred og god stall er helt avgjørende for å stille slagkrafting i samtlige kamper. Neste år blir det 1. divisjonsspill for MTK 1 mens Svelvik må ned i 3. divisjon.

26.08.2017: MTK 2 vant 6-0 over Ullevål.  MTK 2 besøkte i dag hovedstaden der de uten alt for store problemer sikret 3 nye poeng med seier over Ullevål.  Det ble 6-0, men bak disse sifrene gjemmer det seg en spennende doublekamp der søstrene Pedersen snudde avgjørende tiebreak, reddet matchballer og vant 12-10 og et godt utgangspunkt før singlene med 2-0 ledelse etter at Jacob Krefting og Ludwig Boos Eek hadde kontrollert inn 1. doublen.  Ludwig sørget raskt for 3-0 etter en meget kort 3. single, før Mina sikret MTK 2 seieren med 6/0, 6/4 i 2. singlen.  Jacob fulgte opp med 6/2, 6/2 i 1. single før Stian Koch vant 4. single etter en tøff 3-setts kamp.  Alle resultater fra 3. divisjon avd. A finnes HER.

22.08.2017: MTK 1 – Svelvik hjemme kl. 11:30 på søndag.  MTK 1 avslutter seriespillet med hjemmekamp mot Svelvik søndag 27. august.  Svelvik rykker ned etter en vanskelig sesong, så opprykksklare MTK 1 er favoritter.  Men alle kamper lever sitt eget liv, og med Fredrik Øyan Moe i USA, Anders Wilhelmsen på skadelisten og Jonathan Dalnoki frigitt til å forsvare en ITF 35+ tittel i Sverige, blir det opp til våre unge spillerne å sørge for at vi går ubesiret gjennom sesongen.  Ekstra spennende blir 1. double og 1. single der Svelvik stiller med vår tidligere trener og spiller Franck Fog.
Vi minner om at det først spilles 2 doublekamper, deretter 1. og 2. single og til slutt 3. og 4. single.  Det betyr at kampen tidligst er ferdig kl. 16, og sannsynligvis ikke før kl. 17.  Kiosken vil være åpen og vi oppfordrer våre medlemmer og andre tennisinteresserte mossinger til å ta turen innom anlegget og vise sin støtte til hjemmelaget.

22.08.2017: MTK1 er klare for 1. divisjon i 2018!  Så slapp vi å vente lenger!  Med gårsdagens komfortable 6-0 seier over et redusert Soon1 er det klart for 1. divisjonsspill i 2018.  MTK stilte uten både Fredrik Øyan Moe (studier i USA), Jonathan Dalnoki (opptatt med veteran-NM) og Anders Wilhelmsen (skadet), men Jonathan Berling, Jacob Krefting, Fredrik Weberg, Daniel Berling og Ole Jørgen Henæs tok ansvar og sørget i fellesskap for å sikre opprykket.  To lag rykker opp fra hver avdeling i 2. divisjon, og nå er vi sikret minst 2. plass.  Søndag 27. august spiller MTK1 for avdelingseieren hjemme mot Svelvik.  Da blir det gjensyn med vår tidligere trener Franck Fog, åpen kiosk og «opprykksfest»!  Tabellen kan du se HER

18.06.2017: Deilig seier i Arendal!  MTKs unge 1. lag sikret seg en meget viktig seier da Arendal ble slått med 4-2 I dag.  Det åpnet imidlertid blytungt med tap i 1. doublen etter en treg start og nye skadeproblemer for Anders, men Jonathan og Ludwig vant 2. doublen og sørget for 1-1 før singlene.  Anders kunne ikke spille single, og dermed måtte Jonathan rykke opp på 2. single, Daniel på 3. single og «doublespesialist» Ludwig måtte steppe inn på 4. single.  Daniel måtte gi tapt for rutinerte Grunde Thorsen, men de andre tre hadde god kontroll på sine kamper.  Fortjent nok var det Ludwig som ble matchvinner da han sikret MTK den fjerde seiren.  Dermed beholder MTK 1 førsteplassen i 2. divisjon avdeling B over sommeren.  Den endelige plasseringen får vi vite etter de to siste kampene i slutten av august.  HER kan du se alle resultater fra kampene i 2. divisjon avdeling B der MTK 1 spiller i år.

På hjemmebane slo MTK 2 til med 6-0 seier over Drøbak.  Fredrik Rogersten, Ole Jørgen Henæs, Mathias Øimoen Iversen og Stian Koch fikk vel en enklere kamp enn forventet og beholder 2. plassen i avdelingen over sommeren.  Her kan du se alle resutater fra 3. divisjosn avd. A

17.06.2017: Solid av ungt MTK1-lag i Kristiansand!  Det ble 6-0 seier til tidenes (?) yngste MTK 1-lag mot tabelltopp Kristiansand TK i dag.  Fredrik Øyan Moe, Anders Wilhelmsen, Jonathan Berling, Daniel Berling og Ludwig Boos Eek sørget dermed for at MTK 1 tok over ledelsen i 2. divisjon avdeling B.  Mosseguttene spilte litt for fort for et rutinert hjemmelag og de glatte banene i Kristiansand så ut til å skape større problemer for hjemmelaget enn for gjestene.  I morgen kl. 11 møter vi Arendal på et anderledes kunstgrusdekke.  Med forventet temperatur opp mot 30 grader blir det viktig å holde hodet kaldt og kroppen i balanse.

17.06.2016: Avgjørende kamper for MTK 1:  MTK 1 er på plass på sørlandet.  Etter en treningsøkt på Kristiansands fine anlegg fredag – og en god natts søvn – får Fredrik Øyan Moe, Anders Wilhelmsen, Jonathan og Daniel Berling og Ludwig Boos Eek garantert en tøff oppgave på kunstgrusen i sørlandets hovedstad kl. 12 i dag.

De av våre supportere som ikke tar turen til Kristiansand kan se MTK 2 mot Drøbak på hjemmebane kl. 11 på søndag.  Da blir det gjensyn med Ole Jørgen Henæs som sammen med Fredrik Rogersten, Mathias Øimoen Iversen og Stian Kock stiller for hjemmelaget.

12.06.2017: Viktig MTK 1 seier – men tap av et poeng.  I en spennende kamp ble det en viktig seier for MTK 1 mot Stabekk 3 med 4-3 etter 12-10 i supertiebreak for Fredrik og Fredrik.  Det gav 2 poeng til MTK 1 og 1 poeng til Stabekk 3, og gir oss en liten fordel i forhold til Stabekk.  Nå venter to helt avgjørende kamper på kunstgress i henholdsvis Kristiansand og Arendal.

MTK 2 fikk en enklere kamp enn forventet mot Nesodden 2 som stilte litt redusert og dermed ble det 6-0 i en kamp som ble flyttet innendørs i regnværet.

04.07: Viktig treningsuke for MTK 1 og MTK 2.  Nå trenger vi en god treningsuke, for på lørdag 10. juni spiller MTK 1 en svært viktig kamp mot Stabekks 3. lag.  De har som MTK 1 innledet sesongen med to seire og har mange gode spillere å ta av.  Vi ber derfor publikum om hjelp.  Kom og hei fram våre spillere fra kl. 12 på lørdag!!
På søndag 11. juni kl. 12 kan man se MTK 2 mot Nesodden, også det hjemme på Ramberg.  Alle MTK 2-resultaer kan finnes HER

01.06.2017:  MTK 2 slo Strømmen på bortebane med 6-0 i går.  Ved ankomst Strømmen bøttet det ned, men MTK-spillerne har svampet før, og etter kort tid var to baner spilleklare og dermed var det klart for double.  2. doublen gikk til tre sett, men ellers ble det konfortable 2-0 seire til MTK-spillerne i alle kamper.

27.05.2017: Ny seier til MTK 1 med ny seier.  Det ble en ny seier til MTK 1 da Holmen ble slått med 5-1 på hjemmebane i dag. Neste kamp går også hjemme.  Lørdag 10. juni kommer Stabekk 3 på besøk.

26.05.2017: Kan MTK stå imot Holmen også? MTK 1 slo BSTK 2 med 6-0 på torsdag, men i morgen (lørdag 26.mai) møter vi en betydelig sterkere motstander når Holmen kommer på besøk med sitt 1. lag.  Holmen rykket noe unødvendig ned fra 1. divisjon i fjor, og gikk også på et tap i sin første kamp i årets sesong.  Dermed bør de vinne i morgen hvis de skal ha håp om en umiddelbar retur til 1. divisjon.  MTK 1 har et i hovedsak et ungt og lovende lag som også vil opp, så morgendagens oppgjør er viktig for begge lag.  Vi tror det ligger an til et jevnt og spennende oppgjør der resutetet først vil bli klart etter kl. 15.  Kom og hei på vårt 1. lag – vi håper på minst like mange tilskuere som på torsdag…
MTK 2 spilte også på torsdag, men måtte se seg slått av et toppet Gola 2 med 2 – 4 på bortebane.  Neste MTK 2-kamp går mot Strømmen borte onsdag 31. mai.

23.05.2017: Kom og hei på MTK 1 torsdag og lørdag fra kl. 11:00
Det ventes jevne og spennende kamper når MTK 1 åpner sesongen med to kamper på hjemmebane:
MTK 1 – BSTK 2:  torsdag 25.05. kl. 11:00
MTK 1 – Holmen:  lørdag 27.05. kl. 11:00
Værmeldingen er bra, kiosken er åpen og Fredrik Øyan Moe gjør comeback for MTK.  Han får selskap på laget av Jonathan Dalnoki, Anders Wilhelmsen, Jonathan Berling og Jacob Krefting.
Ta en tur og se god og spennende tennis på Ramberg!
Også MTK 2 kommer til å måtte kjemepe mot et bra lag når de tar turen til Golia torsdag 25.5.  I den kampen er det kampstart kl. 12.

22.05.2017:  MTK 2 åpnet med seier.  Det blåste MTK-vind da MTK 2 tok en komfertabel seier med 6-0 i sesongåpningen mot Mysen på søndag.

20.05.2017: Divisjonsstart søndag 21. mai kl. 12:00.  MTK 2 spiller i 3. divisjon i 2017 og åpner med hjemmekamp mot Mysen kl. 12:00 i morgen (søndag 21. mai).  Kampen starter med doubler og fortsetter deretter med 4 singlekamper.  Lagoppstillingen er fremdeles litt usikker pga turneringsspill andre steder for enkelte spillere.  Følgende spillere er aktuelle til kampen i morgen: Jacob Krefting, Fredrik Weberg, Fredrik Rogersten, Daniel Berling, Mina Pedersen, Ine Pedersen, Mathias Øimoen Iversen og Stian Koch.
Vii kommer tilbake med mer om årets divisjonstennis, men neste hjemmekamp kommer allerede torsdag 25. mai kl. 11:00 (eller 12:00) da MTK1 møter BSTK2 i 2. divisjon.  Da er det også klart for comeback for Fredrik Øyan Moe.  Nettopp hjemkommet fra collegetennis i USA stiller Fredrik på 1. single for MTK1.  Han får selskap på laget av Jonathan Dalnoki, Anders Wilhelmsen, Jonathan Berling og Jacob Krefting, men Fredrik Weberg, Fredrik Rogersten og Daniel Berling kan også bli aktuelle utover i sesongen.

26.05.2017: Kan MTK stå imot Holmen også? MTK 1 slo BSTK 2 med 6-0 på torsdag, men i morgen (lørdag 26.mai) møter vi en betydelig sterkere motstander når Holmen kommer på besøk med sitt 1. lag.  Holmen rykket noe unødvendig ned fra 1. divisjon i fjor, og gikk også på et tap i sin første kamp i årets sesong.  Dermed bør de vinne i morgen hvis de skal ha håp om en umiddelbar retur til 1. divisjon.  MTK 1 har et i hovedsak et ungt og lovende lag som også vil opp, så morgendagens oppgjør er viktig for begge lag.  Vi tror det ligger an til et jevnt og spennende oppgjør der resutetet først vil bli klart etter kl. 15.  Kom og hei på vårt 1. lag – vi håper på minst like mange tilskuere som på torsdag…
MTK 2 spilte også på torsdag, men måtte se seg slått av et toppet Gola 2 med 2 – 4 på bortebane.  Neste MTK 2-kamp går mot Strømmen borte onsdag 31. mai.

23.05.2017: Kom og hei på MTK 1 torsdag og lørdag fra kl. 11:00
Det ventes jevne og spennende kamper når MTK 1 åpner sesongen med to kamper på hjemmebane:
MTK 1 – BSTK 2:  torsdag 25.05. kl. 11:00
MTK 1 – Holmen:  lørdag 27.05. kl. 11:00
Værmeldingen er bra, kiosken er åpen og Fredrik Øyan Moe gjør comeback for MTK.  Han får selskap på laget av Jonathan Dalnoki, Anders Wilhelmsen, Jonathan Berling og Jacob Krefting.
Ta en tur og se god og spennende tennis på Ramberg!
Også MTK 2 kommer til å måtte kjemepe mot et bra lag når de tar turen til Golia torsdag 25.5.  I den kampen er det kampstart kl. 12.

22.05.2017:  MTK 2 åpnet med seier.  Det blåste MTK-vind da MTK 2 tok en komfertabel seier med 6-0 i sesongåpningen mot Mysen på søndag.

20.05.2017: Divisjonsstart søndag 21. mai kl. 12:00.  MTK 2 spiller i 3. divisjon i 2017 og åpner med hjemmekamp mot Mysen kl. 12:00 i morgen (søndag 21. mai).  Kampen starter med doubler og fortsetter deretter med 4 singlekamper.  Lagoppstillingen er fremdeles litt usikker pga turneringsspill andre steder for enkelte spillere.  Følgende spillere er aktuelle til kampen i morgen: Jacob Krefting, Fredrik Weberg, Fredrik Rogersten, Daniel Berling, Mina Pedersen, Ine Pedersen, Mathias Øimoen Iversen og Stian Koch.
Vii kommer tilbake med mer om årets divisjonstennis, men neste hjemmekamp kommer allerede torsdag 25. mai kl. 11:00 (eller 12:00) da MTK1 møter BSTK2 i 2. divisjon.  Da er det også klart for comeback for Fredrik Øyan Moe.  Nettopp hjemkommet fra collegetennis i USA stiller Fredrik på 1. single for MTK1.  Han får selskap på laget av Jonathan Dalnoki, Anders Wilhelmsen, Jonathan Berling og Jacob Krefting, men Fredrik Weberg, Fredrik Rogersten og Daniel Berling kan også bli aktuelle utover i sesongen.

Author