MTK Sommerskolen i uke 25

Med 32 påmeldte var både energi- og lydnivå konstant høyt da MTK arrangerte Sommertennisskole i uke 25 i samarbeid med Ferieklubben , MOss Kommune og vår sponsor Kiropraktikk og Helse Moss fra mandag til fredag mellom kl. 10 og 15 denne uken.

Trenere Branislav Sisojevic, Are Haaland Naustbakke, Jonathan Berling , Siri Pettersen, Erling Brekke og Isak Balke Markhus godt forberedt og kunne i tillegg til masse tennistrening blant annet by på quiz, stafetter og avsluttende tennisturnering på fredagen.  Vi hadde inntrykk av høy trivselsfaktor blant både barn og instruktører – selv om trenerne trengte en pust i bakken kl. 15 hver dag!

For de som har lyst på en uke til – eller for de som ikke kunne være med denne uken og som har lyst til å prøve tennis – arrangeres det også en Sommertennisskole 3 og 4 i uke 31 og 32.
Påmelding kan skje direkte til Branislav Sisojevic bran@mosstennis.no eller via  Moss Kommune Ferieklubben

Meld deg på til sommerskole 8. – 15. august

Moss Tennisklubb arrangerer igjen sommerskole uke i tennis for barn og unge i alderen 6-15 år.

Meld deg på til Sommerskole uke 32 (8. – 15. august)

Her er adresse for påmelding: bran@mosstennis.no

Det er fremdeles ledige plasser – påmelding så snart som mulig og senest fredag 5. august!

MTKs tradisjonelle sommerskole uke 25,26, 31 og 32

Moss Tennisklubb arrangerer sin årlige sommerskole i tennis for barn og unge i alderen 6-15 år i ukene 26 og 33. Det er greit å delta i bare en uke.

Sommerskole: 1 uke 25     (27. juni – 1. juli)

Sommerskolen 2 uke 26    (4.-8. juli)
Sommerskolen 3 uke 31      (1. – 5. august)

Sommerskolen 4 uke 32     (8.-12. august)

Her er adresse for påmelding : bran@mosstennis.no

Påmelding så snart som mulig og senest fredag 29.juli

Betalingen for sommerskolen skal gjøres ved kassa på klubbhuset første dag av sommerskolen. Prisen er 1500:-

En ukes sommerskole er en ypperlig anledning for nye deltakere til å få en innføring i både det tekniske og det å lære litt om reglene, og kanskje får de lyst til å starte på klubbens tennisskole til høsten?

Vi benytter alle 3 baner inne i tennishallen mellom kl. 10:00-15:00. Kurset passer både for nye og ”gamle” deltakere. Barna blir delt inn i grupper etter nivå, alder og ikke minst venner.  Det eneste kravet vi setter for deltakelse, er at barna må ha RENE innesko som ikke setter merker og som ikke har dype spor. Inneskoene skal ikke benyttes ute og skal tas på først når barna er kommet inn i hallen. Vi låner ut tennisracket som er tilpasset barnets nivå.

Dersom barn over 12 år deltar, gir vi dem muligheten til å spille på grusbane ute. Det er andre krav til sko ute. Skoene kan ikke benyttes inne og må være uten knotter/dype spor. Barna må for sikkerhets skyld ta med innesko også, siden det ikke spilles på ute baner når det regner.

Sommerskole har vært gjennomført i klubbens regi i mange år, og er en av våre mest populære aktiviteter.  Det er daglige konkurranser/leker, og på fredagen blir det turnering, pølse spising og premieutdeling (pølse spising fra kl. 13:00 med premieutdelingen etterpå).

Det er felles pause midt på dagen. Det er mulig å tappe vann på flaske. Det blir daglig servert forfriskninger, som for eksempel vannmelon, yoghurt og lignende. Alle barna har gratis toast og frukt. Vennligst gi oss beskjed hvis det er noen barn som har allergier, da vi selvfølgelig tar hensyn til dette. Barna får utdelt T-skjorte med klubbens logo ved oppstart.

Trenerne tar i mot barna inne i kaffeområdet den første dagen.  Det er derfor lurt å komme minst ett kvarter før denne dagen. Det er viktig at de minste barna blir fulgt helt inn i hallen den første dagen. Det er lurt å komme i god tid før oppstart alle dagene, da vi begynner presis kl. 10.00 i hallen. Det er ikke kjekt for de andre som har startet opp når noen er sene, da dette kan ødelegge rytmen og progresjonen. Det er viktig å merke seg at barn som skal hentes, må hentes ved dagens slutt kl. 15:00. Vennligst noter at barna må være med å rydde banene.

Hilsen trenerne og Juniorkomiteen i Moss Tennisklubb

Author