MTK Sommerskole 2017

Meld deg på til sommerskole 14. – 18. august

Moss Tennisklubb arrangerer igjen sommerskole uke i tennis for barn og unge i alderen 6-15 år.

Meld deg på til Sommerskole uke 33 (14. – 18. august)

Her er adresse for påmelding: olereier@online.no

Det er fremdeles ledige plasser – påmelding så snart som mulig og senest fredag 11. august!

MTKs tradisjonelle sommerskole uke 26 og 33

Moss Tennisklubb arrangerer sin årlige sommerskole i tennis for barn og unge i alderen 6-15 år i ukene 26 og 33. Det er greit å delta i bare en uke.

Sommerskole: 1 uke 26     (26. – 30. juni)
Sommerskole 2 uke 33      (14. – 18. august)

Her er adresse for påmelding: olereier@online.no

Påmelding så snart som mulig og senest fredag 23. juni.

Betalingen for sommerskolen skal gjøres ved påmelding. Det blir ikke sendt ut giro. Det gis ikke søskenrabatt. 1.200 kroner skal betales inn til konto 1080 2045463, Moss Tennisklubb, Postboks 480, 1501 Moss. Betalingen må merkes slik;

barnets navn-ukenummer-sommerskole (for eksempel: EVA NILSEN-26-sommerskole).

En ukes sommerskole er en ypperlig anledning for nye deltakere til å få en innføring i både det tekniske og det å lære litt om reglene, og kanskje får de lyst til å starte på klubbens tennisskole til høsten?

Vi benytter alle 3 baner inne i tennishallen mellom kl. 10:00-14:00. Kurset passer både for nye og ”gamle” deltakere. Barna blir delt inn i grupper etter nivå, alder og ikke minst venner.  Det eneste kravet vi setter for deltakelse, er at barna må ha RENE innesko som ikke setter merker og som ikke har dype spor. Inneskoene skal ikke benyttes ute og skal tas på først når barna er kommet inn i hallen. Vi låner ut tennisracket som er tilpasset barnets nivå.

Dersom barn over 12 år deltar, gir vi dem muligheten til å spille på grusbane ute. Det er andre krav til sko ute. Skoene kan ikke benyttes inne og må være uten knotter/dype spor. Barna må for sikkerhets skyld ta med innesko også, siden det ikke spilles på ute baner når det regner.

Sommerskole har vært gjennomført i klubbens regi i mange år, og er en av våre mest populære aktiviteter.  Det er daglige konkurranser/leker, og på fredagen blir det turnering, pølse spising og premieutdeling (pølse spising fra kl. 13:00 med premieutdelingen etterpå).

Det er nødvendig at barna har med matpakke og ønsket drikke. Det er felles pause midt på dagen. Det er mulig å tappe vann på flaske. Det blir daglig servert forfriskninger, som for eksempel vannmelon, yoghurt og lignende. Vennligst gi oss beskjed hvis det er noen barn som har allergier, da vi selvfølgelig tar hensyn til dette. Barna får utdelt T-skjorte med klubbens logo ved oppstart.

Trenerne tar i mot barna inne i kaffeområdet den første dagen.  Det er derfor lurt å komme minst ett kvarter før denne dagen. Det er viktig at de minste barna blir fulgt helt inn i hallen den første dagen. Det er lurt å komme i god tid før oppstart alle dagene, da vi begynner presis kl. 10.00 i hallen. Det er ikke kjekt for de andre som har startet opp når noen er sene, da dette kan ødelegge rytmen og progresjonen. Det er viktig å merke seg at barn som skal hentes, må hentes ved dagens slutt kl. 14:00. Vennligst noter at barna må være med å rydde banene.

Hilsen trenerne og Juniorkomiteen i Moss Tennisklubb

Author