Moss TK 1 spiller mot Oslo TK 1 i Eliteserien kl. 9 – Casper Ruud spiller i Paris kl. 15

 

I dag spilles det Eliteseriekamp på Ramberg fra kl. 9!  Den rekordtidlige starttiden er godkjent av NTF og begrunnet i at «alle» vil se den historiske Grand Slam-finalen mellom Nadal og Ruud i Paris kl. 15.

MTK1, som i år har slitt med å samle fullt lag til alle kampene, ligger før de to siste grunnspillkampene på en trygg 5-plass i herrenes Eliteserie.  Etter to innledende tap (borte mot Ullern og Paradis) har det blitt tre seire (hjemme mot Heming og Snarøya og borte mot Holmenkollen).  I dag kommer serieleder Oslo Tennisklubb på besøk.  OTK er klar favoritt i dagens oppgjør som er blitt ekstra viktig for OTK fordi Paradis i går overraskende tapte for Heming.  Det gir OTK sjansen til å sikre seg grunnspillseier og hjemmebane i en eventuell semifinale og finale.

Så, hvis ikke dagens herrefinale på Roland Garros ikke er nok for deg, kan du ta en tur opp på Ramberg og nyte god tennis, fint vær og kanskje en kopp kaffe.

Doublene spilles kl. 9, deretter følger 1. og 2. single ca. kl. 1015 fulgt av 3. og 4. single og til slutt 5. single.

  1. pinsedag kl. 11 spiller MTK1 årets siste Eliteseriekamp mot Nordstrand TK. NTK ligger på 3. plass og er favoritter De kjemper også om sluttspillplass og hjemmebanefordel i sluttspillet.
    Våre spillere får altså fine utfordringer både i dag og i morgen!

Her finner du tabell og alle resultater fra herrenes Eliteserie https://ntf.tournamentsoftware.com/league/B2FE18C2-3441-432E-A6D8-42C8395BC185/draw/1