Moss Tennisklubb søker flere samarbeidspartnere

Moss Tennisklubb er den ledende Tennisklubb i regionen. Klubben tilbyr sine medlemmer et bredt spektrum av aktiviteter og arrangerer en rekke konkurranser på regionalt og nasjonalt nivå på hjemmebane på Jeløy.
Det er høy aktivitet på anlegget og klubbhuset i Jederveien. Hver dag er det trening i tennisskolen, voksenkurs og konkurransegruppe. I tillegg kan barn og ungdom delta i ukentlige høydepunkter som Lek med Ball og SFO.
Klubben ønsker å fortsette å gi gode tilbud til både medlemmer og barn og ungdom uten medlemskap og utvide disse aktiviteter. Klubben søker herved om støtte enten gjennom klubbens sponsorprogram eller individuelle avtaler. Moss Tennisklubb har en rekke muligheter for selskaper å profilere seg på anlegget eller særskilt på arrangementer. Sammen med den eksponeringen klubben har gir det en gylden mulighet for dere å fremme selskapets navn og produkter. Vi legger ved en presentasjon om klubben samt vårt sponsorprogram.
Ta gjerne kontakt for mer informasjon med Styreleder Carsten Rosskamp (915 43 817) eller Daglig Leder Branislav Sisojevic (412 46 803).

Vi gleder oss til å høre fra dere.

MTK Presentasjon 2022

Author