Årets vinnere i Moss Larkollen GP 15 000+ er klare!

Det ble favorittseire til Simen Sunde Bratholm sonm slo Eirik Grøner i herrefinalen og Karoline Rohde-Moe som vant dameklassen etter finaleseier over Lillian Gabrielsen.  I herrenes doubleklasse vant Eirik Grøner/Christoffer Greve over Thomas og Christian Linge.  Etter vind og høststorm på torsdag kveld har været vært strålende og dermed har også arrangementet gått på skinner.  Torsdag og fredag ble alle kamper spilt på MTKs anlegg, mens det ble spilt både i Moss og i Larkollen på lørdag.  I dag gikk alle kampene i Moss.  Vi takker spillerne for mye godt spill og bra opptreden, våre frivillige for all hjelp og publikum for frammøtet.  Spilletider og resultater finner du HER

01.07.2018 10:00. Finaledag i Moss Larkollen GP 15 000+. Finaledagen i årets Grand Prix Moss Larkollen arrangeres i år i Moss. Ikke overraskende har de toppseedete spillerne i herreklassen med Simen Sunde Bratholm (nr. 3 i Norge og fersk DC-spiller) samt Mirza Koristovic (nr. 4 i Norge) tatt seg fram til semifinalene som starter kl. 10..  De møter henholdsvis Christoffer Greve og Eirik S. Grøner mens Karoline Rohde-Moe (nr. 6 i Norge) og Lillian Gabrielsen (nr. 11 i Norge) møter henholdsvis Mina Pedersen og Mille Hågensen i sine semifinaler som er starter ca. kl. 11:30.  Herrefinalen starter ca. 13:30 (avhengig av hvor lange semifinalene blir) og deretter spilles damefinalen og herrenes doublefinale.

29.06.2018: Årets sommer-Grand-Prix er godt igang.  I øyeblikket – og utover dagen/tidlig kveld spilles det kvalifiseringskamper på Moss TK. I morgen starter hovedturneringskampene som spilles i Moss og Larkollen, mens finaledagen i år avvikles i Moss.  Det er bra deltagelse og flere av Norges beste spillere er med i tillegg til flere MTK-spillere. Vi ønsker spillere og publikum velkommen.