Morsom dag med mye aktivitet på vårt anlegg

I dag har vi hatt full fart på tennisanlegget.

 

Vi startet dagen med Tennisskolen Vinterturnering for spillere i Tennisskolen. Det var to klasser, en klasse for spillere som spiller med oransje ball og en klasse for spillere som spiller med rød ball.

Alle deltakerne kjempet godt, hadde godt humør og måtte spille mye tennis. Deltakerne var: Lukas Huang, Tim Knudsen, Herman Foss Møller, Matilde Huseby Torjussen, Johanne Huseby Torjussen, William Meskanen, Timo Thorgersen, Aleksandra Sannem Heian, Agnes Emilie Løvik, Boris Tonev og Elvira Løken.

Vi avsluttet turneringen med en prisutdeling der alle deltakerne fikk pokaler.

Etter Tennisskolen vinterturnering var det tid for Double Blixten som er en turnering for alle mosjonsspillere i klubben. Det er en double konkurranse der du spiller på tid og har en ny spiller og en ny motstander hver kamp. Du teller alle de vunne gamen dine og tar minus de tapte gamen, og du får frem ditt resultat. Spilleren med den beste +/- statistikken har vunnet. Totalt hadde vi 12 deltakere og det var gode og underholdende spill og alle fikk spille tennis i 2,5 timer hver. I løpet av spillet ble det tilbudt kaffe og snacks. Deltakerne var: Silje Tvedt, Lise Vanem, Helen Vanem, Jørgen Vanem, Helge Fosholm Bjerke, Patricia Reier, Erik Koch Bakken, Vidar Haugen Halvorsen, Sai Vivek Anand, Bengt Pedersen, Harald Wibye og Ingeborg Monge Christoffersen. Vinnere ble Silje Tvedt på +9 game og Helge Fosholm Bjerke på 2:a plass med +8 game.

En stor takk til de som hjalp til med turneringene i løpet av dagen!

Author