Tap – men WTA-poeng – for Mina i Sandefjord

8. seedete Stephanie Nemtsova fra USA ble for sterk for Mina Pedersen i gårsdagens 2. rundekamp i ITF $15 000-turneringen i Sandefjord.  Vind på langs av banen la premissene for en kamp der det gjaldt å dominere i medvindgamene og stå imot/gamble og stjele game i motvinden.  Etter en jevnspilt åpning der det så ut til at Mina hadde en god sjanse til å vinne, ble hun dessverre litt passiv.  Dermed fikk Nemtsova initiativet og vippet en jevnspilt kamp sin vei ved å dra i land de avgjørende poengene.  Etter 90 minutter endte endte det hele med 3/6, 1/6.  MTK gratulerer Mina med både WTA-poeng og dollar og ønsker lykke til i kommende turneringer i Sverige samt NM i Frognerparken.  Alle spilletider og resultater finner du HER.

25.07.2018: Mina mot 8.seedete i 2. runde i ITF $15 000 i Sandefjord kl. 11 i morgen.  Mina Pedersen har allerede sikret seg både WTA poeng og pengepremie og kan spille med senkede skuldre når hun i morgen møte 8. seedete Stephanie Nemtsova fra USA i ITF $15 000 i Sandefjord.  Den amerikanske spilleren får tildelt favorittstempelet av en offensiv Mina Pedersen som etter dagens trening på MTK-banene lovet å slippe seg løs i morgendagens kamp som starter kl. 11.  Følg med på LIVE SCORE!

23.07.2018: Mina til 2. runde i ITF $15 000 i Sandefjord.  Uten alt for store forhåpninger slengte Mina Pedersen seg denne uken med i Sandefjord TKs ITF Womens Circuit turnering med $15 000 i pengepremier.

Mina måtte gjennom en kvalifiseringskamp der hun møtte svenske Nathalie Johansson og vant 6/3, 6/2.  I 1. runde i hovedturneringen møtte hun norske Sofie Siem som også hadde vært gjennom kvalifisering og slo henne 6/2, 6/1.

Dermed er Mina kommet godt i gang og det blir spennende å se hvordan hun får det til å klaffe mot 8. seedete Stephanie Nemtsova fra USA på onsdag.

 

Author