Lotta tar andreplassen i U12-turnering hos Holmenkollen TK

Lotta Rosskamp tar andreplassen i U12-turnering hos Holmenkollen TK

Holmenkollen TK – Lotta, en talentfull ung tennisspiller, imponerte under U12-turnering for jenter og gutter som ble avholdt fra fredag til søndag. Totalt deltok 74 barn i turneringen, hvorav 28 var jenter i et 32-hovdtablået.

I andre runde møtte Lotta den kjente og sterke spilleren Embla Stenmark fra Ullern. Lotta vant den første kampen suverent med 4-1 og 4-2. I neste runde ventet den overraskende gode spilleren Leni Folkvard fra Holmenkollen TK på Lotta. Selv om Leni klarte å utnytte hjemmebanefordelen, vant Lotta hun første sett knapt med 4-3. I det andre settet viste hun imidlertid sin klasse og vant klart med 4-0.

I semifinalen på søndag møtte Lotta Colette Halvorsen. Resultatet var først spennende, men Lotta vant til slutt med 4-3 og 4-0. I finalen ventet Sriniya Sakar på Lotta, som tidligere hadde slått Charlotte Anderson fra Kolbotn med 4-3 og 4-2.

I finalen viste Lotta sitt talent og grep muligheten i det andre settet. Etter å ha vært nede med 0-4 i begynnelsen, ble det spennende helt til tiebreak i settet. Dessverre tapte Lotta det andre settet knapt med 3-4. Likevel gratulerer vi Lotta hjertelig med den flotte andreplassen!

Author