Lagspillene i 2023 – stor suksess

Lagkampene sommeren 2023 er nesten avsluttet – En sommer full av flotte lagkamper, suksesser og opprykk til andre divisjon.

I tillegg til herrelaget som spilte i mai/juni og klarte å beholde plassen i Eliteserien, spilte damelaget i 3. divisjon og veteran dame- og veteran herrelag i Østland Øst-regionen gjennom hele sommersesongen.

Veteranherrene spilte i pulje 7 i Oslo-Viken-regionen og møtte fem lag fra 6. mai til 6. september. De vant to ganger mot Lillestrøm TK2 (10-0) og Prinsdal TK (10-2), spilte uavgjort 6-6 mot Mysen TK og Ormøya TK2, og tapte 10-2 mot tabelllederen Berg TK. Én kamp mot Abildsø TK2 ble utsatt og skal etter planen spilles 27. september, og den avgjør tredjeplassen på tabellen. Spillere som har gjort det bra hittil: Glenn (7-1 seire), Christian (6-4), Leif (5-3), Anders (3-7) og Sovi (2-0). Lykke til i deres siste kamp i 2023-sesongen!

Veterandamene spilte i pulje 5 i Oslo-Viken-regionen og møtte totalt seks lag i samme tidsperiode som veteranherrene. De vant nesten alle kampene sine og spilte uavgjort bare én gang mot Bygdø TK med 6-6. De tapte 8-4 mot tabelltopplaget Grefsen. De hadde flotte seire mot Fredrikstad TK (8-4), Holmenkollen TK2 (8-4), Holmen TK (12-0), Sarpsborg TK (8-4) og Drøbak (7-5). Ved slutten av sesongen ligger våre veterandamer på en flott tredjeplass, nesten på samme poengsum som Drøbak på andreplass. Moss hadde spillere som Anja (med 9-2 seire), Sovi (8-2), Gøril (8-3), Birgitte (5-2), Marianne (4-5) og Olena (0-1). Vi gratulerer med en vellykket sesong.

Moss Tennisklubbs damer spilte i år i 3. divisjon. Etter at vårt nye damelag ble påmeldt til divisjonstennis og måtte starte i tredje divisjon i 2022, spilte de denne sesongen for å rykke opp til andre divisjon. Det unge laget med Andrea (6-0 seire), Emma (8-0), Sandra (4-0) og Gabriele (4-0) – denne gangen styrket av innsatsen til Sovi (6-0) og Birgitte (6-0) fra veterandamene, samt den ene kampen fra Margareth (2-0), Katja (2-0) og Elisabeth (2-0) – imponerte og vant over de fem andre lagene i Avdeling B med 6-0 i hver kamp. Det er også bemerkelsesverdig at de ikke tapte noen kamper eller sett i hele sesongen. Derfor trengte ikke damene å spille playoff-kamper mot de vinnerne av de to andre avdelingene, A og C, og rykket direkte opp til andre divisjon. Vi gratulerer dem med denne flotte lagprestasjonen og det velfortjente opprykket!

Moss Tennisklubb gleder seg over lagaktivitetene til de ulike lagene og ser frem til de kommende norske mesterskapene for både voksne og barn under 12 år i lagtuerneringen 2023 inne. Vi ønsker lykke til i den gjenværende sesongen og de kommende lagturneringene.

Author