Klubbstigen

Klubb Stigen er i gang, det blitt ferdig med nye rounde. Mange gode kamper har spilt mellom deltakere.

Uansett om du er nybegynner eller en konkurransespiller: Klubbstigen er en morsom og rask måte for å møte nye tennisspillere på ditt nivå.

Meld deg på, og du vil spille din første kamp i løpet av 2 uker.
Moss Tennisklubb singlestigen (sportconnexions.com)

Regler for spill
Du spiller i tiden du har bestilt baneleie og teller poeng. Kampen kan ende uavgjort. Du bytter posisjon om du vinner mot en spiller som er høyere plassert i rankingen. Du rykker 1 plass ned hvis du avlyser en kamp, eller om du hopper over 2 ganger på rad. Du vil bli fjernet fra listen om du avlyser din kamper 2 ganger på rad og ikke svarer på e-post. Du kan når som helst melde deg på igjen.
Runder
Hver 2. uke startes en ny runde. I begynnelsen av runden mottar spillerne en e-post med informasjon om deres neste kamp. Den høyest rangerte spilleren foreslår en dag og et tidspunkt for å spille kampen. Vinneren registrerer resultatet av kampen. Resultatene behandles ved slutten av runden. Du kan hoppe over runder ved å justere dine innstillinger.
Sesonger
Du kan melde deg på stigen når som helst i løpet av sesongen. Du kan hoppe over runder når du f.eks skal på ferie. På slutten av sesongen gratulerer vi spillerne med flest kamper og de 3. beste spillerne. Du deltar automatisk i neste sesong helt til du melder deg av.

 

Har kan dere se på nye rounde som kommer.

Moss Tennisklubb singlestigen Matches1

Moss Tennisklubb singlestigen News1

Author