December 2022

 

Kjære medlemmer og venner av Moss Tennisklubb,

 

Styret og trenerne i MTK vil gjerne takke deg for all støtte til tennisklubben og masse ivrig spill på vårt anlegg. I tillegg til fri spill og organisert trening, hadde vi mange aktiviteter i år. 

 

Bare i november og desember var det en rekke arrangementer som Tacokveld og overnattingstennis, Serie Liga, ROGY-Tour og Østfoldkarusellen, samling U12, Ladies Night, kakekveld og juleavslutning og diverse turneringer som Romjulturneringen og Kings of Clay Christmas Tournament. Mange medlemmer deltok ikke bare med stor iver, men tilbød hjalp aktivt med i gjennomføringen. Tusen tusen takk til alle flittige hjelpere!

 

Alle disse aktiviteter ble ikke bare annonsert via hjemmesiden, facebook og instagram, men også fulgt opp i etterkant. Registrering via mail eller Matchi hjalp oss med å holde god oversikt og gjennomføre på en best mulig måte. Igjen sier vi takk for at du følger med på hva som skjer gjennom disse kanaler og Matchi! Si gjerne ifra om du har noe forbedringsforslag!

 

Mange arrangementer er planlagt igjen neste år, noe vi gleder oss veldig til – samt til aktiv støtte fra deres side. Vi annonserer fortsatt via sosiale medier, via mail/Matchi eller via årsplanen i kalenderform. Denne årsplanen vil snart bli publisert på vår hjemmeside og henger på oppslagstavlen i klubbhuset. 

 

Vårtrening starter også opp igjen fra 9. januar 2023. Mange fortsetter treningen til glede for MTK. Hvis du fortsatt ønsker å starte trening, er du velkommen til å kontakte klubben via e-post. Alle er velkomne!

 

Men først ønsker vi deg en riktig god jul og et godt nytt år 2023 og vi gleder oss til å se deg igjen på klubben.

 

Med vennligst hilsen

 

Moss Tennisklubb

Author