Jovan tar andreplass på race-turnering U12 i Sandefjord

Andreplassen for Jovan Blagojevic i U12-turnering i Sandefjord

Jovan, en talentfull ung konkurranse spiller fra Moss Tennisklubb, imponerte under U12-turnering for gutter som ble avholdt fra fredag til mandag i Sandefjord. Totalt deltok 92 barn i turneringen, hvorav 17 gutter teltok i et 32-hovdtablået med Jovan.

I andre runde møtte Jovan den gode spilleren Alexander Vetvik fra Snarøya. Jovan vant den første kampen etter en tap i første set suverent med 2:4 4:0 4:2. I neste runde ventet den overraskende flink gutt Philip Rigault på Jovan. Jovan vant mot gutten fra Njård med 4:2 4:3 og klarte å komme inn i semifinalen med en mentalt sterk seier i tie-breaken som han vant 7:5 i ander set.

I semifinalen på  møtte Jovan Emil Taugbøl som er en veldig god konkurrent av Jovan. Resultatet var først spennende, men Jovan vant til slutt med 4:3 (9:7) og 4:2. I finalen ventet Herman Lundetrø fra Stavanger på Jovan.

I finalen viste Jovan sitt talent og grep muligheten i det første settet. Etter 3:3 i første set, ble det spennende helt til tie-breaken i settet. Dessverre tapte Jovan tie-breaken med 8:10 og tapte i andre set 1:4. Men Jovan spilte så bra og hadde en fantastisk seier med den flotte andre plassen på denne race-turneringen! Vi gratulerer så mye, Jovan!

Author