På «Touren i 14 dager

Etter en uke i Stavanger reiste Jonathan til Bergen der han spilte årets siste ITF-turnering. Etter reise, hvile og trening, var det onsdag klart for 1. runde i single mot 8. seedete Emmanuel Jebutu fra Nigeria. Uten å spille sitt aller beste vant Jonathan overbevisende med 6/0, 6/3. Men da han heller ikke i 2. runde klarte å komme opp på normalt nivå, ble det et skuffende og klart tap for Sanid Bedr fra Tyskland med 3/6, 1/6. Doubleseier sammen med Casper Christensen fra Nordstrand mot danskene Caspar og Felipe Mikkelsen med 6/1, 6/2 i 1. runde senere på torsdagen bidro imidlertid til litt bedre humør. Fredagen gav w.o. i kvartfinalen i double, men en god trening med sterke Layton Rivera fra arrangørklubben reddet dagen – uten at det hjalp i lørdagens semifinale der det ble tap med 3/6, 2/6 for E. Arutiunian/E. Butvilas fra Hvitrussland/Lithauen i en kamp som var jevnere enn sifrene tilsier.
Casper Christensen fra Nordstrand, som har flyttet treningsbasen sin til Barcelona, viste for øvrig imponerende stabilitet ved å vinne singleklassen for andre uke på rad. Vi gratulerer!
Alle resultater fra Paradis Open finner du HER

01.12.2019: Jonathan vant Grand Prix i Stavanger og kom til semifinalen i ITF-doublen. Jonathan Berling tok en ny GP-seier da han i dag slo danske Caspar Jalili Mikkelsen i en tøff finale med 4/6, 6/1, 7/5. Det hører med til historien at dansken fikk w.o. i sin semifinale tidligere i dag mens Jonathan slo Mirza Koristovic fra OTK med 6/2, 7/5. Stavanger GP samlet som vanlig en del spillere og trenere fra ITF-turneringen som startet på mandag. Utenom Mirza møtte derfor Jonathan spillere som vanligvis ikke spiller i norske GP-turneringer. I 1. runde slo han Aexandru Joitoiu fra Latvia med 6/4, 6/3 i en tøff kamp før han i 2. runde feide Ugnius Bickauskis fra Lithauen av banen med 6/1, 6/3.
Alle resultater fra Stavanger Grand Prix finner du HER.

Tidligere i uken ble det dessverre et tidlig tap i singleklassen i ITF-turneringen for Jonathan da han ble slått av engelske Samuel Reeve med 3/6, 4/6 i 1. runde. Etter denne skuffelsen ble det noen gode treningsøkter og bra doublekamper der han sammen med Casper Christensen først slo Jake Fellows/Will Mayew fra USA med 6/3, 6/4 og i kvartfinalen fulgte opp med 6/4, 6/4 over Jan Koupil/Edis Nokic fra Sverige. I lørdagens semifinale (som ble spilt mellom singlekampene i GP-turneringen), ble det dessverre tap med 6/7(4), 7/5, 5-10 for toppseedete Peter Privara/Togan Tucac fra Slovakia/Tyrkia som også vant finalen.
Etter en uke i Stavanger reiser Jonathan direkte til Bergen der han spiller i årets siste ITF-turnering.
Alle resultater fra Stavanger ITF finner du HER.

Author