Jacob med 5.plass i single inne-NM

Jacob Krefting fikk det tøft mot 1.seedete Eirik Sars Grøner fra Bryne TK i gårsdagens kvartfinale i NM og måtte se seg slått med 2/6, 3/6.  Grøner (født 1996) er noen år eldre enn Jacob (2002) og er inne i sitt siste år med College-tennis i USA.  Han er solid spiller med god fysikk og ligger som nr. 3 på den norske rankinglisten.  Selv om Jacob (nr. 22) også i denne kampen fikk vist sitt potensiale, var det tydelig hvem som var eldst og sterkest.  Jacob førte likevel tidvis spillet i sine egne servegame, men spillet hans ble totalt sett for ujevnt med for mange feilslag.  Kvartfinaleplassen i NM for senior ble uansett en flott avslutning på året for Jacob.  I 2019 står det motiverende utfordringer i kø med blant annet både ITF-, GP- og NM-turneringer, og sammen med flere andre lovende, unge spillere er Jacob opplagt en spiller som kan ta skrittet opp i toppen av norsk tennis.
Alle resultater fra Norgesmesterskapet for senior innendørs 2018 på OTA finner du HER
Følg også NM på NTFs hjemmeside HER – og se bilde og omtale av Jacob etter søndagens kamp
På NTFs Facebookside kan du finne mange bilder fra alle NM-dagene

18.12.2018: Jacob til kvartfinale i inne-NM.  Jacob Krefting er framme i kvartfinalen i Norgesmesterskapet for senior innendørs på OTA etter en trygg seier med 6/2, 6/4 over Henrik Villanger fra Ullern.  I kvartfinalen som spilles i ettermiddag møter han Eirik S. Grøner fra Bryne.  Grøner er USA-student og toppseedet i NM og må holdes som favoritt i denne kampen.

16.12.2018.  Jacob videre i Norgesmesterskapet for senior innendørs på OTA.  Jacob Krefting sto for en sterk prestasjon og slo ut seedede Vincent Patry med 2/6, 6/2, 6/4 i 1. runde av NM Open på OTA i kveld.  Dermed fortsetter NM for Jacob mandag ettermiddag da han møte Ullern-spilleren Henrik Villanger.  Også Jonathan Dalnoki fra MTK var inne i hovedturneringen, men møtte 3. seedede Peter A. Jebsen Anker fra OTK og tapte med hederlige 3/6, 3/6.  Torstein Jystad – som er på vei tilbake til MTK, men nå spiller for Kolbotn – gikk derimot videre etter seier over tidligere MTK-trener/spiller Franck Fog.  Franck og Thomas Hanstad (også tidligere trener/spiller i MTK) slo for øvrig ut brødrene Linge fra OTK (seedet nr. 2) og er da videre i doubleklassen.

Author