Jacob til topps i helgens NC 16 på OTA

Jacob Krefting var eneste mossespiller som stilte til start da innesesongens første NC 16 ble arranger av Heming på OTA denne helgen.  Selv om det er tidlig i innesesongen og Jacob som de andre MTK-spillerne for tiden arbeider mest med teknikk og fysikk, ble det en fin seier til MTK-spilleren som var 3. seedet i sin klasse.

Jacob vant sine to første kamper med 6/2, 6/0 og 6/4, 6/0 før han møtte toppseedete Max Ulv Bakken fra Heming i semifinlen.  Max ligger som nr. 1 på den norske rankinglisten for 16-åringer og hadde 20-5 i innbyrdes oppgjør før kampen, men denne gangen var Jacob best og vant fortjent med 6/4, 6/3 etter tidvis meget god serving, stabilt returspill, tunge grunnslag og flere gode nettangrep.  Da tilgir vi ham litt for mange stoppballer.

I finalen sto Christian August Foss på den andre siden av nettet.  Hemingspilleren har vist god framgang det siste året og tapte helt jevnt for Jacob i Regionsmesterskapet i september.  Christian August var best i første sett og vant det med 6/2.  Derfra og ut holdt Jacob sine servegame og med ett break i hvert sett ble det 6/4, 6/4 til MTK-spilleren som dermed tok en ny turneringsseier.
MTK skulle også hatt med Jonathan Berling, men han ble dessverre syk og matte trekke seg.  Ine Pedersen kunne heller ikke stille opp denne helgen, kanskje kunne hun ha utfordret Ine Stange fra Ullern som vant jentenes 16-årsklasse?  Se alle resutater HER