Intervju med Viacheslav Mantrov – Ny tennistrener i Moss Tennisklubb

Hei alle sammen,

vi er glede i dag for å presentere en ny tennistrener som har sluttet seg til Moss Tennisklubb. Før vi begynner, vil jeg informere dere om at vår nåværende trener, Are, ble skadet under trening og vil være ute i 10 dager. Derfor er vi veldig glade for å ha en sertifisert tennistrener blant våre medlemmer, og vi ønsker å presentere ham i følgende intervju.

 

Moss Tennisklubb: Hei Viacheslav, velkommen til Moss Tennisklubb! Kan du fortelle oss litt om deg selv?

 

Viacheslav: Hei, takk for at dere har meg her. Mitt navn er Viacheslav Mantrov, jeg er 51 år gammel. Jeg kom nylig til Norge sammen med min kone og datter fra Ukraina. Jeg snakker ukrainsk og russisk, og jeg lærer ivrig norsk og litt engelsk. Jeg prøver veldig hardt, men håper dere kan være tålmodige med språket mitt.

 

Moss Tennisklubb: Det er flott å ha deg her. Kan du fortelle oss litt om din tidligere erfaring som tennistrener?

 

Viacheslav: Selvfølgelig! Jeg var hovedtrener i Premier Tennisklubb Kremenchug i Ukraina. Mitt fokus var å gjennomføre og planlegge gruppetrening og individuell teknisk utvikling. Jeg har også erfaring som barne-trenere. Jeg vil beskrive meg selv som effektiv, sosial og fleksibel, og jeg trives godt i teamarbeid.

 

Moss Tennisklubb: Det høres imponerende ut. Har du noen kvalifikasjoner som tennistrener?

 

Viacheslav: Ja, jeg har fullført alle tre modulene i ITF Level 1 tennistrener-sertifiseringen. Denne sertifiseringen inkluderer mer enn 80 timer med blended learning, og kvalifiserer meg offisielt til å lære bort grunnleggende treningsprinsipper og undervise nybegynnere og viderekomne spillere på middels nivå.

 

Moss Tennisklubb: Det er flott å høre at du har slike kvalifikasjoner. Hva er motivasjonen din for å bli en del av tennismiljøet her i Moss?

 

Viacheslav: Min motivasjon er å bidra aktivt til tennismiljøet i Moss og bidra med mine ferdigheter. Etter å ha blitt vennlig tatt imot her, ønsker jeg å gi noe tilbake til klubben og hjelpe til med å kompensere for Ares fravær av helsemessige årsaker. Jeg ser frem til å jobbe sammen med de andre tennistrenere, Bran og Gabriele, for å gi det beste gruppetreningsopplegget.

 

Moss Tenniskubb: Det er fantastisk å høre. Til slutt, ønsker vi deg en god start! Vi er veldig glade for å ha Viacheslav Mantrov som en del av vårt team!

 

Author