Både Ine og Mina røk ut i Norrköping

Det ble dessverre tap for Ine i semifinalen i jentenes 16-årsklasse i Holmen Paper Cup.  1. seedete Felicia Dervå ble for sterk for Ine denne gangen, og fulgte opp med å vinne finalen også.   Alle resultater fra Holmen Paper Cup i Norrköping finner du HER.  I eliteklassen ble det tap for Mina i 1. runde i hovedturneringen.  Alle resultater fra Holmen Paper Cup Sommartour finner du HER.

28.07.2018: Ine i semifinale i Holmen Paper Cup: Etter to seire og en w.o. er Ine Pedersen gledelig nok framme i semifinale i 16-årsklassen i Holmen Paper Cup.  Ine ha en fantastisk statistikk og mange gode minner fra tidligere turneringer i Norrköping, og det blir  spennende når hun i dag møter 1. seedete Felicia Dervå fra Kalmar TK.  På grunn av en vond rygg har Ine som kjent spilt lite konkurranser det siste året.  Hun har derfor trent mindre tennis og mer fys, og det blir spennende å se hvordan ryggen reagerer på kampbelastningen.  Hvis det går bra, vil Ine kunne bli en outsider i NM i Frognerparken der hun nøyer seg med å spille single i jentenes 16-årsklasse som starter 12. august.

Storesøster Mina er også i Norrköping.  Hun spiller i dameklassen i Holmen Paper Cup Sommartour.  Mina er direkte inne i hovedturneringen og spiller også i dag.