Rapport fra høstferiedagene mandag – torsdag

Det har vært fire travle dager for vår nye trener Tobias Nilsson.  Selv om vi kunne ønsket oss enda flere nye ansikter i løpet av uken, har det vært tettpakkede dager for trenerne med trening for hjemmeværende Tennisskoleelver, konkurransegruppespillere og sparringspartnere samt ikke minst voksentrening på kveldene der de ny dame- og herregruppene denne uken hadde sin første treningsdag med Tobias på tirsdag. 

Divisjonstrening på høyt nivå på torsdag med Ole, Francis, Ludwig, Jacob, Fredrik W, Petter og Torstein.  

 

30.09.2018: I høstferien blir det åpent hus og gratis tennisskole! Kommer du?  Mandag til torsdag i høstferien blir det mulig for alle tennisinteresserte å prøve seg i tennishallen på Ramberg.  Kl. 13-15 på mandag og onsdag og kl. 11-13 på tirsdag og torsdag blir det ÅPEN DAG med adgang for alle som vil prøve å spille litt tennis og/eller får svar på spørsmål.  Det blir også mulig å melde seg på nybegynnerkurs etter høstferien. Vi har trenere, racketer og baller, du må bare ha rene innesko.  Åpen kiosk og Tennis-Shop.

Tobias Nilsson er på plass mandag til torsdag i høstferien.  Foto: Jørn Johansen

Vår nye trener Tobias Nilsson starter hos oss mandag 1. oktober, og derfor blir det også gratis trening på vanlige treningstider for våre Tennisskole-elver mandag til torsdag i høstferien.  Alle som er hjemme kan dermed holde treningen ved like og samtidig bli kjent med Tobias.  Hvis du har lyst til å begynne i Tennisskolen, kan du komme på prøvetrening kl. 18-19 på mandag og/eller onsdag.  Har du spørsmål, sender du en epost til olereier@online.no 

Velkommen i Tennishallen i høstferien

Author