Gjennomført vellykket U12-turnering i Moss

På forrige helg ble det arrangert en U12-raceturnering i Moss på lørdag og søndag. 31 barn hadde meldt seg på og fant veien til tennishallen på Jeløy. Det ble spilt god tennis på de tre tennisbanene. To spillere fra Moss deltok: Jovan og Ole kom begge til kvartfinalen i guttenes hovedfelt.

Bare 9 jenter deltok fra Oslo-regionen, Drammen, Lillehammer og Sverige (dobbeltmedlemskap med MTK). Semifinalistene ble valgt ut fra tre grupper. I semifinalene vant Emilie Bonnevie mot Maxine Hansen med 4-2, 4-0, og Filippa Synnetvedt vant mot Tsitsi Chimhutu med 4-3, 4-3 etter to tette tiebreaks. Emilie fra Holmenkollen vant til slutt finalen med 4-2, 4-1.

I guttenes turnering deltok 22 gutter fra Østfold- og Oslo-regionene i en 32-spillers eliminering. Ole Grønneflåtå klarte å komme seg til kvartfinalen etter å ha vunnet en kamp i åttendedelsfinalen med 10-8 i matchtiebreak i den tredje settet. Imidlertid manglet han den avgjørende flaksen i kvartfinalen og tapte med 8-10 i matchtiebreak i den tredje settet mot Alexander Vazov fra Nordstrand. Jovan kom seg til kvartfinalen med en seier på 4-0, 4-3 i den første kampen, men måtte deretter gi tapt med 0-4, 2-4 mot Hugo Berg fra Holmenkollen. Oliver Oymak fra Heming og Bjørn Haug fra Snarøya kvalifiserte seg for finalen, der Oliver til slutt vant med 4-3, 4-2 i en spennende kamp.

Vi gratulerer alle spillerne med flotte prestasjoner. Til tross for høstferien vil vi takke alle gjester, hjelpere og arrangører av turneringen for deres innsats, spesielt Meron, Bojan, Slava og Gabriele!

 

Alle resultater finnes på: Race U12 Moss 06.- 08.10.23 | Norges Tennisforbund (tournamentsoftware.com)

Author