Gabriele tok også 5. plass i NM 14 i Bergen

Sanne Selmer Gilje fra Stabekk TK ble for sterk for en litt anspent, men hardt kjempende MTK-spiller i dagens kvartfinale i Bergen.

Det virket som om hun overrasket Gabriele litt med et mye tøffere spill en da de to møttes sist, og dermed vant hun en fortjent seier med 6/3, 6/3 og henviste dermed Gabriele til 5. plassen.   Alle resultater fra Bergen finner du HER.

10.04.2017: Gabriele i kvartfinale i Bergen.  Gabriele er framme i kvartfinalen i sitt aller første Norgesmesterskap.  Kan det bli semifinale også?  Med 6/2, 6/2 over Madeleine Semmelmann fra Holmenkollen i søndagens 2. rundekamp i NM 14 år i Bergen, blir det gjensyn med Sanne Selmer Gilje fra Stabekk TK.  Gabriele tapte for Sanne (seedet nr. 2 i NM) i 16-årsklassen på Furuset forrige helg.  I dag blir det spennende å se om Gabriele kan stå imot Sannes meget sikre spillestil i det som kan bli en lang og tøff kamp.

08.04.2017: Gabriele videre i NM 14 i Bergen.  Gabriele Zymanciute gikk videre med 6/2, 6/4 mot 7.-seedete Julia Braathen fra Ullern TK i Bergen i kveld.  Vi gratulerer Gabriele med en meget sterk 1. rundekamp i hennes første NM.  Det blir spennende å se om Gabriele kan nullstille og prestere like bra i neste kamp.

Author