Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Serie Liga Høst 2023

24. september 2023 @ 18:00 - 19. november 2023 @ 20:00

Bli med!

Moss Tennisklubb gleder seg stort til å invitere deg til den nye sesongen av Serie Liga, som starter den 24. september 2023. Vi ønsker velkommen både våre egne medlemmer og tennisentusiaster fra nærområdet og lenger.

Når? Serie Liga vil finne sted på påfølgende søndager, med unntak av høstferiehelgene. Dette er den perfekte anledningen til å tilbringe helgen med tennis og moro.

Hvordan? For å delta i Serie Liga, vennligst registrer deg sammen med lagkapteinen din. Hvert lag vil konkurrere mot et annet lag hver søndag fra kl. 18. Kampene består av et dobbelspill som varer i 30 minutter, etterfulgt av to singlekamper som hver varer i 40 minutter.

Sammensetning av lag: Ditt lag bør bestå av minst to personer, men det er enda bedre hvis dere er tre. Lagoppsettet er helt opp til dere – det viktigste er at dere er klare til å vise frem tennisferdighetene deres.

Påmelding: Vennligst registrer deg så raskt som mulig med laget ditt hos Are ved å sende en e-post til arehnaustbakk@gmail.com. Påmeldingsavgiften er 600 NOK per lag og skal betales til klubben via Vipps før den første spilledagen.

Mer informasjon: Etter påmelding vil du motta spilleplanen og få tilgang til Ligaspel.se-nettsiden, der spilletider vil bli publisert, og resultater vil bli notert. Hvis du har spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss via e-post på post@mosstennis.no.

Vi ser frem til en spennende Serie Liga Høst 2023 hos Moss Tennisklubb og gleder oss til å oppleve flotte tennisøyeblikk sammen med dere. Bli med, vis frem ferdighetene dine, og ha det gøy!

Hilsen

Moss Tennisklubb

Detaljer

Start:
24. september 2023 @ 18:00
Slutt:
19. november 2023 @ 20:00
Kategorier for Arrangement:
, ,