Eliteserien 2020 – trekning i dag kl. 12

VELKOMMEN TIL ELITESERIEN 2020 ???!
Årets Eliteserie ble som kjent utsatt pga koronasituasjonen. Den gradvise gjenåpningen av samfunnet har nå gjort det mulig for NTF å arrangere eliteserien i perioden 26.juni til 4.juli.  Mesterskapet blir arrangert i et noe annerledes format enn opprinnelig planlagt. De åtte lagene deles inn to puljer med fire lag og de to beste i hver pulje går til semifinale.  Finalen spilles 4.juli.

Moss TK er som kjent nyopprykket til Eliteserien i herreklassen, og dette blir en spennende utfordring for våre spillere.  Moss TK har fått noen forsterkninger i form av innmeldelser fra Eirik Sars Grøner, Karl Adrian Ringdal Nørstenæs, Torstein Jystad og Markus Sørensen.  Sammen med Joakim Karlsson, Jonathan Berling og Tobias Nilsson ligger de an til utgjøre stammen i MTKs lag i Eliteserien i 2021.

I tillegg til å endre formatet fra seriespill der alle møter alle (til to puljer med 4 lag i hver + sluttspill), er det fremdeles usikkerhet rundt avviklingen av gruppespillet.  Foreløpig vet at alle gruppespillkampene vil bli spilt fredag 26. junii til søndag 28. junii.  Stavanger og Bergen har frasagt seg hjemmekamper i gruppespillet, men det er ikke klart om det blir noen hjemmekamper for østlandslagene, eller om alle kampene vil bli spilt på nøytrale baner.  Til noe annet er bestemt kan man  jo håpe at det for første gang vil bli spilt Eliteserie på Ramberg…

Følg trekningen av puljene direkte kl. 12 i dag på NTFs Facebookside

Siste: Moss TK kom i gruppe med tittelforsvarer Paradis, Stavanger og Heming.

Se trekningen i opptak HER

 

Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.

Author