Elite – Lagserie Herre

Det er med stor spenning og forventning at vi i helgen ser frem til serieåpningen på hjemmebane mot Heming. Vårt lag stiller sterkt med Niklas, Jonathan, Bjørn, Elyad og Daniel. Kampen vil starte kl. 11, og vi ber alle spillerne møte opp senest kl. 10 for å forberede seg til kampen.

Når det gjelder kampformatet, vil vi først spille to doubles, etterfulgt av fem singler. Etter dobbelkampene vil det være en maksimal pause på 30 minutter før de neste kampene starter. Den første singelkampen vil alltid være den første kampen som settes i gang, etterfulgt av den andre singelkampen, den tredje singelkampen, og så videre. Vinneren av lagkampen vil få 2 poeng i grunnspillet.

Singelkampene vil spilles som best av tre fulle sett, mens doublekampene spilles som best av tre sett med «no-ad scoring» og matchtiebreak i eventuelt avgjørende sett. Det vil si at det kan bli svært spennende og jevne kamper mellom lagene.

Det er viktig å merke seg at det i år kun er seriespill og ingen sluttspill. Vinneren av serien vil bli erklært som mester, mens lagene på 7. og 8. plass vil rykke ned. Dette gir en ekstra dimensjon til kampene, da hvert poeng og hver seier vil være avgjørende for lagets plassering.

Vi ønsker også å informere om at vår neste kamp allerede er planlagt til mandag 29/5, som også er 2. pinsedag. Denne kampen vil også finne sted hjemme, denne gangen mot Ullern. Det er mulig at vi får med Eivind på laget, da han lander mandag morgen. Ellers vil vi stille med samme lag som mot Heming.

Det er med stor spenning og forventning at vi i helgen ser frem til serieåpningen på hjemmebane mot Heming. Vårt lag stiller sterkt med Niklas Bådstangen, Jonathan Berling, Bjørn Valdivieso, Elyad Oshnavie og Daniel Izadifar. Kampen vil starte kl. 11, og vi ber alle spillerne møte opp senest kl. 10 for å forberede seg til kampen.

Niklas Bådstangen (Tyskland, UTR-single 11,85 og UTR-double 11,04)
Jonathan Berling (Norge, Moss, UTR-single 11,33 og UTR-double 11,52)
Eivind Tandberg (Norge, Oslo, UTR-single 10,54 og UTR-double 10,40)
Bjørn Valdivieso ITF junior ranking 2565
Joakim Karlsson (Sverige, UTR-single 7,91 og UTR-double 8,32)
Elyad Oshnavie (Norway, UTR-single 9,66 og UTR-double 9,18)
Daniel Izadifar (UTR-single 8,17 og UTR-double 10,75)

Vi gleder oss til å se laget vårt i aksjon og ønsker dem lykke til alle kamper.

Også på listen som reserve av laget er Ole Henæs (lagskaptain), Carsten Rosskamp, Jarle Rosskamp og Are Haaland Naustbakk.

Author