Ekstremt vellykket Juleturnering og Julefest

I går arrangerte vi en juleturnering og julebord som var ekstremt vellykket .

Vi startet dagen med juleturneringen kl 10-13 som var for alle juniorene i Tennisskolen. Klassene vi hadde var for rød, oransje, grønn og gul ball og totalt hadde vi 25st deltakere.

Stor takk til dere foreldre som stilte opp på kiosken og som dommer i Rød ball klasse. Det var god stemning og alle deltakerne måtte spille mange kamper.

Deltakerne var:

Rød ball: Herman Foss Møller, Tim Knudsen, William Meskanen, Herman Valen, Aleksandra Sannem Heian, Ylva Magnussøn, Ole Grønneflåten, Johanne Huseby Torjussen, Matilde Huseby Torjussen, Julian Flesjø Storsveen og Agnes Emilie Løvik.

Oransje ball: Christian Andreas Andresen, Henry Juriks, Ludvig Bratsberg Eriksen, Kristina Bolstad, Theodor Jantsch og Jovan Blagojevic.

Grønn ball: Laura S Høeg, Aleksa Blagojevic, Sofia S Bolstad, Sondre Pålsrud Aune og Eline Severeide Østmark

Gul ball: Tormod Pålsrud Aune, Are H Naustbakk og Sofia Sannem Heian.

Senere på dagen (16-18) arrangerte juniorkommitten julefesten som var for hver klubbens medlemmer og deres familier. Julefesten var veldig vellykket med omtrent 70 til stede og med flere morsomme aktiviteter. Vi spiste grøt og drakk gløgg, quiz om tennis og jul, aktiviteter på banen, premier for aktiviteter, flott insats på tennisbanen og quiz. Julefesten ble avsluttet med at julenissen besøkte og delte ut gotteposer til alle barna.

Stor takk til alle som kom og feiret gårdens julefest!! Vil også benytte anledningen til å takke juniorkomiteen og Are/Franz som ledet arrangementet

Nå lader vi batteriene for den siste uken med trening før juleferien. Husk at vi har 25% rabatt på alle varene i MTK-shop frem til julaften

Author