MTK 1 spiller i Eliteserien – og MTK 2 i 2. divisjon i 2020!

Med MTK 1 klare for Eliteserien 2020 og MTK 2 klare for 2 divisjon var det bare ære og poeng som sto på spill for MTK 2 da de tok imot Bøler 2 til året siste kamp søndag 1. september. Bøler 2 derimot hadde alt å spille for. De måtte vinne for å holde seg i 3. divisjon. Således spilte MTK 2 uten annet press enn det de la på seg selv – men de ønsket selvsagt å vinne! Og til slutt ble det seier med 4-2 etter at Bøler 2 nær hadde kjempet seg til uavgjort og avgjørende matchtiebreak. Det sto 1-1 etter doublene der Fredrik Rogersten/Daniel Berling vant 1. doublen, mens Lucas Toyer/Leif Bache-Mathiesen kom til kort i 2. doublen. Fredrik og Daniel vant deretter 1. og 2. single uten særlige problemer, samtidig som Lucas møtte sin overmann på 3. single. Disse tre kampene gikk inne i hallen etter at klubbturneringen var avsluttet og utebanene fremdeles var «preget» av store vanndammer. Istedenfor å vente på ledig bane inne til 4. singlen, ble bane 1 svampet slik Leif kunne starte sin kamp kort etter at de øvrige singlene hadde startet inne i hallen. Og 4. singlen skulle vise seg å bli dagen «rysare». Etterhvert som de andre spillerne var ferdige med sine kamper ble det nerver og spenning både på banen og på tribuneplass. MTK 2-spillerne ønsket å unngå poengtap og Bøler 2 måtte ha to poeng for å holde seg i 3. divisjon. Det ble kjempet hardt fra begge spillerne, men til slutt kunne Leif heve armene etter 4/6, 6/2, 7/5. Dermed sørget han for at MTK avsluttet sin opprykkssesong med nok en seier.
Hele 12 spillere har bidratt til at MTK 2 vant 3. divisjon avd. B med 19 av 21 mulige poeng.
Hvem var de 12? – det kan du se HER!
Tabell og kampresultater for MTK 2 finner du HER

24.08.2019. Moss TK spiller i Eliteserien i 2020!  Med dagens 6-0 seier over Bygdøy gikk MTK 1 ubeseiret gjennom 1. divisjon avd. A og samlet til sammen 21 poeng på 7 kamper.  Dermed er opprykket klart og MTK skal for første gang i historien spille i Eliteserien.  Som tidligere denne sesongen var det nok en gang LAGET som leverte.  Man trenger flere enn 4 spillere for å gjennomføre en god sesong, men det er noen kamper som er helt avgjørende.  MTK 1 tapte bare fire enkeltkamper i løpet av sesongen, og de kom i 4-2 kampene mot BSTK og Nordstrand.  Spesielt Joakim Karlssons 3-setts seier på 1. single mot BSTKs Jørgen Nilsson og Jonathan Berlings seier på 2. single mot NTKs Martin Kildahl var viktige og kom i velspilte og tøffe kamper mot meget gode motstandere.  Men hver eneste seier i de to 4-2 kampene våre jo egentlig like avgjørende for at vi til slutt vant avdelingen vår.  I tillegg til Joakim og Jonathan har følgende spillere bidratt stort til opprykket gjennom spill for MTK 1 denne sesongen: Fredrik Øyan Moe, Daniel Izadifar, Ole Jørgen Henæs, Petter Svendsen, Francis Barbero og Stian Koch.  I tillegg til disse 8 spillerne, kommer selvsagt alle de som har vært med på å spille divisjonstennis og bidra til godt miljø og gode treninger de siste årene.
Se tabell og kampresultater MTK 1
Statistikk MTK 1 finner du HER
Se omtale og flere bilder i Moss Avis
Se bilder fra MTK 1 – Hønefoss

 

Ole Jørgen Henæs, Jonathan Berling, Joakim Karlsson, Ole C. Reier (kaptein), Petter Svendsen og Francis Barbero etter at MTK 1 sikret opprykket til eliteserien 2020.  Med avdelingsseier og opprykk også for MTK 2, ble det en flott sesong for MTK i årets divisjonstennis. 
En ekstra honnør og takk til Ole Jørgen, Petter og Francis som bidro sterkt på både MTK 2 og deretter på MTK 1 i fravær av våre USA-studenter Fredrik Øyan Moe og Daniel Izadifar

 

24.08.2019: MTK 1 er ett poeng fra opprykk til Eliteserien etter 6-0 mot Hønefoss.  Etter 6-0 seier mot Hønefoss på hjemmebane i dag trenger MTK1 ett poeng i årets siste seriekamp som går på bortebane mot Bygdøy i morgen kl. 12. Dagens oppgjør mot Hønefoss ble overkjøring mot et redusert Hønefosslag. MTK stilte med Joakim Karlsson, Jonathan Berling, Ole Jørgen Henæs, Petter Svendsen og Francis Barbero. I doublekampene dominerte Joakim og Jonathan og i 2. doublen herjet Ole Jørgen og Petter med motstanderne. I singlekampene fikk Petter hvile mens Francis gikk inn og tok seg av 4. singlen. Med 2-0 i alle singlene gikk lagkampen lettere enn noen hadde ventet på forhånd.
MTK 2 stilte med Daniel Berling, Lucas Toyer, Leif Bache-Mathiesen og Martin Torgersen på bortebane mot Ski i dagens kamp i 3. divisjon. Etter to doubler og 4 singler sto det 3-3 og ett poeng til hvert av lagene. Dermed ble det «shootout» (ett matchtiebreak til 10 poeng) om bonuspoenget, og der dro Ski iland seieren med 12-10 etter at Daniel/Martin hadde hatt to matchballer.  Det er alltid surt å tape jevne kamper, men vi får trøste oss med det ene poenget og huske at opprykket til 2. divisjon allerede er sikret!
Se tabell og kampresultater MTK 1
Se tabell og kampresultater MTK 2

 

 

Moss-Hønefoss
Bak: Ole Jørgen Henæs, Jonathan Berling, Joakim Karlsson, Pål-Eirik Berger, Tomas Pereira og Ron Skjelstad. Foran: Petter Svendsen og Thomas Flander

MTK1 leder 1. divisjon avd. A med 3 poeng og trenger en seier og en uavgjort i sesongavslutningen mot Hønefoss (hjemme) og Bygdø (borte) 24. og 25. august.  
Lørdag 24. august kl. 11 spiller MTK 1 hjemmekamp mot Hønefoss i den første av helgens to avgjørende lagkamper i 1. divisjon avdeling A.  På søndag kl. 12 spiller MTK 1 sin siste kamp mot Bygdø på bortebane, og da avgjøres det om Moss TK har et lag i Eliteserien i 2020.  Med tabelltopp før helgens kamper har MTK-spillerne opprykket i egne hender.  Et usikkerhetsmoment er at Fredrik Øyan Moe og Daniel Izadifar allerede har reist tilbake til studier i USA og altså ikke kan bidra til å sikre de 4 poengene som trengs.  Det må i første rekke Joakim Karlsson, Jonathan Berling, Ole Jørgen Henæs og Petter Svendsen ta seg av.   Vi håper derfor at våre spillere får god støtte av mange medlemmer og oppfordrer alle tennisinteresserte mossinger til å ta en tur innom anlegget.
MTK 2 har for øvrig allerede sikret opprykk fra 3. til 2. divisjon før lagets to siste kamper.

 

 

Ole Jørgen Henæs og Petter Svendsen erstatter Fredrik Øyan Moe og Daniel Izadifar i helgens avgjørende kamper
Jonathan Berling, Daniel Izadifar, Joakim Karlsson og Fredrik Øyan Moe etter viktig borteseier mot Stavanger

 

Jonathan Berling, Daniel Izadifar, Joakim Karlsson og Fredrik Øyan Moe etter viktig borteseier mot Stavanger

18.6.2019: MTK 1 tar sommerferie på tabelltoppen av 1. divisjon. MTK 1 stilte med Jonathan Berling, Fredrik Øyan Moe, Daniel Izadifar og Ole Jørgen Henæs da de i kveld vant 6-0 over Heming 3 på bortebane. Fredrik/Daniel tok seg av 1. doublen mens Jonathan/Ole vant 2. double. Deretter ble det fire singleseire. Jonathan, Fredrik og Daniel vant i to sett, mens Ole Jørgen vant sin single med 2-1.
Dermed blir det sommerferie med tre poengs ledelse før seriespillet avgjøres 24.-25. august med hjemmekamp mot Hønefoss på lørdag og bortekamp mot Bygdø på søndag. Tabell og resultater fra 1. divisjon avd. A finner du HER

 

16.06.2019: MTK 1 i ledelse i 1. divisjon etter 4-2 seier over Nordstrand. MTK 1 med Jocke Karlsson, Jonathan Berling, Fredrik Øyan Moe og Daniel Izadifar møtte i dag Nordstrand (uten Victor Durasovic) til toppkamp i 1. divisjon avd. A.
Kampen åpnet med at Fredrik/Daniel måtte se seg slått i 1. double med 6/7-3/6 og , men med seier til Joakim/Jonathan i 2. double med 6/3, 6/3 sto det 1-1 før singlekampene. Da Jocke pådro seg en leggskade og måtte gi seg i 1. singlen, lå MTK under med 1-2 og var avhengige av tre singleseire for å vinne. Jonathan, Fredrik og Daniel leverte varene etter regnavbrudd og tunge forhold. Først dro Jonathan i land en sterk 6/1, 7/6 (5) seier over Martin Kildahl på 2. single etter meget godt spill, deretter vant Daniel Izadifar kontrollert og effektivt med 6/2, 6/3 over Ludvik Fjeldstad i 4. singlen. Dagens lengste kamp ble 3. singlen der Fredriks etter variabelt spill avsluttet sterkt mot Jon William Karlstad og vant 7/6, 2/6, 6/0 og sikret MTK seieren med 4-2. Det betyr at MTK 1 i øyeblikket er eneste lag i avdelingen som står uten poengtap. Neste kamp går mot Heming 3 på bortebane tirsdag 18.6.
Tabell og resultater fra 1. divisjon avd. A finner du HER

16.06.2019: MTK 2 har rykket opp! Med 5-1 seier over Halden i går, sikret Ole Jørgen Henæs, Ludwig Boos Eek, Francis Barbero, Håkan Bay-Eriksson og Stian Koch fortsatt tabelltopp uten poengtap for MTK 2 i 3. divisjon avd. B. Øvrige resultater gikk også i favør av MTK 2 slik at de er klare for opprykk til 2. divisjon allerede før de to siste kampene. Vi gratulerer.
Tabell og resultater fra 3. divisjon avd. B finner du HER

 

MTK 1 spiller slik i 2019:
Torsdag 23. mai kl. 17: Hjemme mot Stabekk 3 (seier 6-0)
Torsdag 30. mai kl. 12: Borte mot Blommenholm og Sandvika (seier 4-2)
Mandag 10. juni kl. 13: Borte mot Stavanger 2 (seier 6-0)
Søndag 16. juni kl. 10: Hjemme mot Nordstrand (seier 4-2)
Torsdag 6. juni kl. 17.30: Borte mot Heming 3 (seier 6-0)
Lørdag 24. august kl. 12: Hjemme mot Hønefoss (seier 6-0)
Søndag 25. august kl. 12: Borte mot Bygdø 
Alle kamper og resultater HER

MTK 2 spiller slik i 2019 (3. divisjon avd. B):
Søndag 19. mai kl. 12: Borte mot OTK 3 (seier med 6-0)
Torsdag 23. mai kl. 17: Borte mot Strømmen (seier 5-1)
Torsdag 30. mai kl. 12: Hjemme mot Soon (seier 6-0)
Onsdag 5. juni kl. 17: Hjemme mot Drøbak (seier 6-0)
Lørdag 15. juni kl. 12: Borte mot Halden (seier 5-1)
Lørdag 24. august kl. 12: Borte mot Ski (uavgjort/tap 3-4)
Torsdag 29. august kl. 17: Hjemme mot Bøler 2
Alle kamper og resultater HER

 

13.06.2019: Kommer Nordstrand med Victor Durasovic mot MTK 1 på søndag 16. juni kl. 10? Hold av søndag 16. juni og kom og se MTK 1 i toppkamp i 1. divisjon mot Nordstrand!
NTK er favoritt i denne kampen og satser på å rykke opp til Eliteserien. Det jobbes hardt i NTK med å få med Victor Durasevic til Moss på søndag. Det tar MTK-spillerne, som for første kamp hittil i år er outsidere, som et tegn på at NTK tar kampen på alvor.
NTK stiller nok uansett sitt beste tilgjengelige mannskap, og publikum kan regne med tøffe, men forhåpentligvis jevne kamper.
Lagkampen begynner allerede kl. 10 med doubler, deretter følger 1. og 2. single ca. kl. 11:30 og i slutt 3. og 4. single ca. kl. 13:00.
Tabell og resultater fra 1. divisjon avd. A finner du HER

 

10.6.2019: MTK 1 vant 6-0 over STK 2. MTK 1 med Jonathan Berling, Daniel Izadifar, Jocke Karlsson og Fredrik Øyan Moe var i dag i Stavanger der de vant 6-0 over Stavanger 2 i .
Dermed er det to ubeseirede lag som møtes i Moss søndag 16. juni. Oppdatering av saken følger.

 

09.06.2019: Kom og se MTK 1 i årets tøffeste hjemmekamp mot Nordstrand søndag 16. juni! MTK 1 går inn i en avgjørende uke når laget i morgen spiller bortekamp mot Stavanger 2.
Stavanger har sitt 1.lag i Eliteserien der de kjemper helt i toppen, men de har mange andre gode spillere i stallen og har hatt sitt 2. lag stabilt i 1. divisjon i en årrekke. STK 2 stiller vanligvis med sine beste tilgjengelige spillere i hjemmekampene, og MTK 1 sender derfor toppet lag med Joakim Karlsson, Jonathan Berling, Fredrik Øyan Moe og Daniel Izadifar til det som forventes å bli en spennende bortekamp.
Hvis det skulle bli seier i oljebyen på mandag, vil MTK 1 og Nordstrand stå uten poengtap når de møtes i Moss 16. juni til det som uansett blir årets tøffeste hjemmekamp. Nordstrand er favoritt til å rykke opp til Eliteserien fra vår avdeling, og bekreftet dette da de med en meget sterk lagoppstilling slo til da ubeseirede Hønefoss med 7-0 denne uken.

 

06.07.2019: MTK 2 i ledelsen i 3. divisjon avd. B. Det ble aldri spennende da MTKs 2. lag med Petter Svendsen, Ludwig Boos Eek, Francis Barbero, Stian Koch og Martin Steen Torgersen i går slo Drøbak med 6-0 etter seks 2-0-seire. Dermed er MTK 2 ubeseiret etter fire kamper og med 12 poeng har det blitt en luke på 4 poeng ned til Halden. Martin spilte for øvrig sin første seriekamp i år, og det gjorde han på en utmerket måte.

 

 

Stian Koch og Martin Steen Torgersen var fornøyde med spill og seier mot Drøbak

05.07.2019: MTK 2 spiller hjemme mot Drøbak i dag. MTK 2 har åpnet sterkt og leder i øyeblikket 3. divisjon avdeling B. I dag kl. 17 spiller er det ny kamp mot Drøbak. Vi oppfordrer medlemmer og andre interesserte til å ta en pause fra French Open og se på klubbens egen spillere.

31.05.2019: 6 poeng til Moss TK!! Skjærtorsdag ble en trist regnværsdag, men en god tennisdag for både MTK 1 og MTK 2 som innendørs på henholdsvis Blommenholm og i Moss sikret til sammen 6 poeng til Moss TK.
Men MTK 1 fikk sterk motstand fra et velspillende i BSTKs 2-baners hall. MTKs lag besto denne dagen av Joakim Karlsson, Fredrik Øyan Moe, Daniel Izadifar og Stian Koch (bilde). Fredrik/Daniel på 1. double og Joakim/Stian på 2. double åpnet sterkt i begge sett og red settledelsene inn til to 2-0 seire. Bra jobbet av begge våre par, men vi gir en ekstra honnør til Stian som virkelig tok for seg med aktivt nettspill og gode returer på et nivå vi ikke har sett ham tidligere. I singlekampene ble det en lang og velspilt 1.single mellom Joakim og Jørgen Nilsson der Joakim etter ca. 2,5 timer dro iland en velfortjent 2-1. Fredrik tok seg av 2.singlen med 2-0, men måtte ta fram godt spill mot rutinerte og hardtslående Eirik Fjellheim i en kamp med høyt tempo. Dermed sto det 4-0 til MTK og kampen var vunnet. Daniel hadde ingen god «single-dag» og tapte 3. single klart mot en velspillende Jose Antonio Pestana Dos Ramos. Stian nesten klarte å snu sin kamp mot Tamas Fogel i 2. sett, men måtte gi tapt.  Dermed ble det tre viktige poeng til MTK 1 som fortsatt er ubeseiret i 1. divisjon.
Alle kamper, resultater og tabell for 1. divisjon avd. A
MTK 2 møtte Soon TK på hjemmebane i det kaptein Ole Jørgen Henæs betegnet som en litt avgjørende kamp hvis det skal bli opprykk for lagt til 2. divisjon i år. MTK 2 stilte med Jacob Krefting, Ole Jørgen Henæs, Francis Barbero og Håkan Bay-Eriksson (Jacob/Ole Jørgen og Francis/Håkan i doublene) og vant kontrollert mot et Soon-lag som manglet sin sterkeste spiller Steffen Ellingsen og fikk en spiller skadet underveis. Etter lang tids sykdom og magert treningsgrunnlag, stilte Jacob opp for laget og bidro med doubleseier sammen med Ole Jørgen. I singlekampen fikk han mageproblemer og måtte trekke seg i 2. sett. For Ole Jørgen ble det motsatt, der måtte motstanderen trekke seg på grunn av skade allerede i 1. sett. Francis og Håkan, som etter godt spill vant 2. double sammen, vant sine singlekamper med 2-0 etter klare 1.sett og jevne 2. sett. Dermed er MTK 2 også ubesiret hittil i år.
Alle kamper, resultater og tabell for 3. divisjon avd. B

Joakim Karlsson, Fredrik Øyan Moe, Daniel Izadifar og Stian Koch etter viktig seier mot BSTK

29.5.2019. MTK 2 – Soon TK møtes til kamp i Moss kl. 11 på Skjærtorsdag. Torsdag 31. mai har MTK 2 hjemmekamp kl. 11 mot Soon TK i det som tegner seg til å bli en jevn og spennende lagkamp. MTK 1 har også kamp i morgen og reiser til Blommenholm for å spille mot BSTK.
MTKs lagoppstillinger er fremdeles ikke helt klare, men begge lag er ubeseirede hittil og satser selvsagt på flere seire. Imidlertid regner vi med at både Soon og BSTK vil gi oss sterk motstand.
Soon er i likhet met MTK 2 også uten tap, og det ligger altså an til et spennende oppgjør mellom naboklubbene i morgen. Vi håper at flest mulig tilskuere fra begge klubber møter opp og heier på sine lag uansett vær. Kampen spilles nemlig innendørs hvis vært blir slik det er meldt i skrivende stund.
Når det gjelder BSTK vet vi at de hittil har måttet unnvære sin ener Jørgen Nilsson, men at han skal være klar til kamp mot MTK 1. BSTK – MTK 1 spilles kl. 11 og vil også bli flyttet inn hvis det regner.

24.05.2019: MTK 1 vant 6-0 mot Stabekk 2 mens MTK 2 vant 5-1 borte mot Strømmen. Det ble en enkel seier for MTK 1 i sesongåpningen mot Stabekk 2 på hjemmebane i går. Stabekk stilte med et meget ungt lag som på tross av god innstilling og kjemping ikke klarte å ta sett i løpet av lagkampen. MTK stilte med følgende spillere i Jonathan Berlings sykefravær: Joakim Karlsson, Fredrik Øyan Moe, Daniel Izadifar og Ole Jørgen Henæs. I fravær av særlig spenning i kampen, fikk et hyggelig antall tilskuere anledning til å gjøre seg kjent med den nye verandaen/tribunen ved bane 1 og snakke sammen i det litt kalde, norske sommerværet. På tross av fallende temperatur utover kvelden, virket likevel som at alle koste seg. Vi håper at flest mulig, og helst enda flere, tar turen til de neste hjemmekampene uansett om det er MTK 1 eller MTK 2 som spiller.
Resultater MTK 1 finner du her

Joakim Karlsson, Fredrik Øyan Moe, Daniel Izadifar og Ole Jørgen Henæs spilte for MTK 1 mot Stabekk 2

Den nye tribunen fikk testet seg –

– og viste seg å egne seg for både to- og firbente tennisinteresserte –

– denne gjengen fulgte ekstra godt med på bane 2 der formann Glenn Johnsen (nr. 2 fra ventre) lover ny tribune neste sommer –

– til erstatning for den nåværende.

Kan vi fylle opp tribuner og benker på neste kamp?

Samtidig som MTK 1 spilte hjemme, spilte MTK 2 borte mot Strømmen med følgende spillere: Petter Svendsen, Francis Barbero, Håkan Eriksson og Stian Koch. Også denne kampen endte med en klar MTK-seier. Ole Jørgen spilte jo på MTK 1, og dermed rykket Petter opp på 1. single der han endelig fikk has på Ole Berntsen Nesje. Kampen åpnet imidlertid med storspill av Petter/Håkan i 1. doublen mens Francis/Stian tapte 2. doublen. Dermed 1-1 før singlekampene der det altså ble 4 seire. Dermed topper MTK 2 3.divisjons avd. D etter to kamper og håpet om dobbelt opprykk lever videre. Se alle resultater HER 

23.05: Veranda/tribune er klar til å ta imot dagens publikum!

22.05.2019.  MTK 1 åpner hjemme mot Stabekk 2 torsdag 23. mai! Siste trening er unnagjort for Daniel Izadifar og Fredrik Øyan Moe før kampen i morgen.  Det ble en fin økt der Daniel og Fredrik hadde sin hittil beste økt etter hjemkomsten fra USA.  Nå gleder de seg til kamp i  morgen. 

Daniel Izadifar, Ole Reier og Fredrik Øyan Moe

20.05. MTK 2 sesongåpnet med bortekamp mot OTK 3 søndag 19. mai kl. 12.  Ole Jørgen Henæs, Petter Svendsen, Francis Barbero og Håkan Bay-Eriksson sørget for 6-0 seier.  Ole Jørgen tapte 1. sett i 1.singlen – ellers ble det relativt komfortable seire til MTK-gutta.

18.05.2019: MTK 1 åpner en spennende sesong i 1. divisjon avd. A med hjemmekamp mot Stabekk 2 torsdag 23. mai kl. 17. MTK 1 stiller i år med med Joakim Karlsson, Jonathan Berling, Fredrik Øyan Moe og Daniel Izadifar. Det blir spennende å se hvordan dette laget kan hevde seg i 1. divisjon. På papiret ser laget sterkere ut enn i fjor, men Fredrik og Daniel rekker så vidt å sette bena på norsk jord etter nok et studieår i USA. Der ble det som vanlig mer skolearbeid enn tennistrening de siste ukene, og begge to trenger nok noen dager på å komme inn i norsk døgnrytme og å bli komfortable på grusen. Jonathan åpnet grussesongen med sterke resultater i Mjøndalens GP og Joakim får sin debut som MTK-spiller.
Vi regner med at verandaen står klar slik at klubbens medlemmer kan se god tennis fra ny tribune og ønsker alle velkommen til å se MTK 1 på hjemmebane.

Joakim Karlsson, kaptein Ole Reier og Jonathan Berling

7. april 2019: Får vi se ham knytte skolissene?
Her finner du få siste nytt om divisjonstennis 2019 og de siste MTK-overgangene.  Overgangsfristen 1. april er passert og det har vært ganske mange MTK-overganger som vil ha innvirkning på lagoppstillingen både på MTK 1 i 1. divisjon og MTK 2 i 3. divisjon.  Siden MTK ikke har damelag, er det også klargjort med NTF og regjerende norgesmester Furuset at både Mina og Ine Pedersen – slik reglementet åpner for – kan spille divisjonstennis for Oslo-klubben i 2019.  I alle øvrige sammenhenger representerer de fortsatt MTK.

Joakim Karlsson gleder seg til kjempe for MTK sammen med unge og lovende MTK-spillere.
Kanskje vi til og med får se ham knytte skolissene?

På herresiden har Jonathan Dalnoki og Fredrik Weberg meldt overgang tilbake til Fredrikstad Tennisklubb, mens Daniel Izadifar (Holmenkollen TK) og Joakim Karlsson (Bryne TK) har meldt overgang til MTK.  I tillegg er Fredrik Øyan Moe igjen er klar for divisjonstennis for MTK.  Fredrik var sentral da han var med på å spille MTK opp i 1. divisjosn i 2017, men utilgjengelig på grunn av sommerskole i USA i 2018.  Så på tross av tapet av Jonathan Dalnoki og Fredrik Weberg, er det et forsterket MTK 1 som tar fatt på en spennende sesong i 1. divisjon i 2019. 

Jonathan Dalnoki er hovedtrener i Fredrikstad TK og i og med at klubben nå tar mål av seg til å spille seg oppover i divisjonssystemet, er det naturlig at han selv blir med på denne reisen. 
Fredrik Weberg er også bosatt i Fredrikstad og i en travel hverdag som småbarnspappa har trening og spill for MTK vist seg å bli for tidkrevende.  Moss TK ønsker å takke begge to for viktige bidrag som sparringspartnere for våre yngre spillere og mange  seire på våre lag i perioden 2013-2018.  Begge to har også fått mange gode resultater i turneringer og  også hentet inn diverse NM-titler i veteranklassene til MTK i samme periode.  Vi ønsker begge lykke til i videre, både med egen tennis og oppbygging av Fredrikstad TK.  Og så håper vi at de kommer innom på trening hos oss når det passer…

Det ble tidlig klart at Daniel Izadifar igjen skal representere Moss TK.  Daniel er fra Åsgårdstrand og trente og spilte for MTK i 2012 og 2013, men valgte sammen med Fredrik Øyan Moe videregående på Wang Toppidrett i Oslo og spill for Holmenkollen i «videregående-årene».  Daniel studerer og spiller fremdeles for University of Missouri Kansas City, men har gledelig nok nå valgt å følge tidligere doublepartner og klubbkamerat Fredrik Øyan Moe (University of Louisville) tilbake til MTK.  

Rett før overgangsvinduet stengte, meldte også Joakim Karlsson (36) seg litt overraskende klar for MTK.  Jocke vant så sent som i 2016 NM innendørs uten å avgi sett, og blir en solid forsterkning for vårt førstelag.  Jocke var en av Sveriges beste juniorspillere, og spilt College-tennis med stor suksess.  Han har i en årrekke vært trener og spiller i Furuset, men har de siste to årene vært trener på ProCourt akademiet i Oslo.  I 2018 spilte han i eliteserien for Bryne TK, og når Joakim i år valgte MTK er det ikke fordi han får betalt, men fordi han kjenner alle våre unge spillere fra tiden som trener/turneringsleder i Furuset og fordi MTK og Furuset i en årrekke har hatt et godt samarbeid som spesielt Mina og Ine Pedersen har hatt glede av.  Jocke, som nettopp har blitt pappa og bor på Manglerud, er en humørspreder som liker å vinne lagtenniskamper.  Han er også kjent for å spille uten å knytte skolissene, serve hardt og godt, slice forehanden og frustrere motstanderne med utsøkte stoppballer.  Vi ønsker Joakim velkommen og tar sjansen på å love publikum underholdende tennis. 
Vi kommer tilbake med oppdatert terminliste og flere nyheter om våre divisjonsspillere. 

Jonathan Dalnoki forlater MTK etter 6 sesonger på divisjonslaget og 10 NM titler i 35+ klassen

Fredrik Weberg er en «hard worker» og har i seks år alltid bidratt til å heve nivået på våre treninger.

Author