Tennishallen er nå «Korona-stengt»

Med bakgrunn i de strenge restriksjonene som regjeringen nå har innført, har styret i Moss TK besluttet å stenge tennishallen med umiddelbar virkning (fra kl. 17 i dag 12. mars).  MTK avventer klare retningslinjer for drift av private idrettsanlegg fra NIF/NTF og Moss kommune, og kommer tilbake med nærmere informasjon.

12.3.2020 kl. 10:19:  Coronavirus – ingen organisert trening.  Styret i Moss Tennisklubb har i dag besluttet å avlyse all organisert trening inntil videre. Vi har ingen informasjon om at noen er smittet blant medlemmene våre, men velger forsiktighetsprinsippet.
Tennishallen holdes åpen for strøtimer, abonnementstimer og Grønt Kort-spill.  Ingen trenere vil være til stede før på mandag og garderobene holdes stengt.  For å komme inn på klubben må man ha nøkkelkort.
Styret avventer råd fra NIF, NTF og helsemyndighetene om daglig virksomhet på norske idrettsanlegg, og vil informere våre brukere fortløpende.
Vi ber alle besøkende om å følge generelle hygieneråd, som man også kan finne på oppslagstavla på klubben. Vi oppfordrer også til å følge med på oppdateringer, generelle råd og anbefalinger fra Folkehelseinstituttet. Se www.fhi.no 
Har du spørsmål, kan de rettes følgende personer i klubben:
Daglig leder, Tobias Nilsson 0046 73 594 12 15
Hovedtrener, Ole C Reier 901 42 751
Styreleder, Glenn Johnsen 913 12 525

12.03.2020. Coronavirus – følg gode råd.  Viruset smitter stadig flere nordmenn og vi følger nøye med på anbefalingene fra Folkehelseinstituttet. Spillere som har fått beskjed om at de skal være i hjemme-karantene skal ikke komme på tennisen i karanteneperioden. Vi anbefaler også at spillere som har kommet fra områder med høy spredning (som Nord-Italia) de siste 14 dagene holder seg borte fra tennistrening en stund til.
Inntil videre fortsetter alle kurs som planlagt, og det viktigste er at alle husker hyppig håndvask (i 30 sekunder) og at man nyser og hoster i papirlommetørkle eller albukroken. Det er ikke lurt å dele drikkeflasker eller glass og vi anbefaler heller ikke håndhilsning eller klemming i tråd med råd fra Folkehelseinstituttet.

Du finner informasjon og konkrete råd om korona-viruset på nettsidene til Folkehelseinstituttet www.fhi.no og på www.helsenorge.no . Dersom du tror du er smittet, ring fastlegen din. Hvis du ikke får tak i fastlegen, ring legevakt på 116117.

Author